01.18. 2014

Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

berlin15.jpg



berlin9.jpgberlin12.jpgberlin8.jpg

berlin13.jpgberlin14.jpg
berlin10.jpg
berlin7.jpg

berlin11.jpgberlin1.jpgberlin4.jpgberlin5.jpg
berlin6_2.jpgberlin2_2.jpg
berlin17.jpg

berlin3_2.jpg

Outfit:
Jacket: Sammy Dress
Jeans: Mango
Sweater: New Look
Watch: Michael Kors
Bracelet: Látomás
Hat: H&M
Necklace: Stradivarius

Annyi minden történt egy nap alatt, mintha már egy hete itt lennénk Berlinben. Reggel elindultunk Oravecz Nórival Budapestről, és már délben landoltunk is Németországban. A belvárosban kaptunk szállást, így könnyedén elérünk fél óra alatt  mindent. 

Nagyon izgatott voltam, mert még sose jártam a Berlin Fashion Weeken alig vártam, hogy már ott ülhessek a bemutatókon és végre élőben megismerkedhessek a német divattal. Két divatbemutatóra voltunk hivatalosak. Először egy tehetséges osztrák tervező Marina Hoermanseder alkotásait láthattuk. Utána abban az élményben lehetett részünk, hogy betekinthettünk a Studio Kaprol backstage-be és először kaptam VIP jegyet egy nemzetközi divateseményre, ennek öszönhetően a második sorból figyelhettük a fashion show-t., ami fantasztikus érzés egy divatblogger számára. :) 

Este meghívást kaptunk a záró partira, ahol megismerkedhettünk német és osztrák újságírókkal és designerekkel. Kalandos út vezetett a bulihoz… majd egy órába tellett mire megtaláltuk az esemény helyszínét Kelet-Berlin egyik volt gyár területén. Különleges hangulat járta át a helyet, és mindenütt romos tégla épületek, falfestmények és vasúti sínek... Végül egy nagy hangár szerű építményhez értünk, és álarcos hostessek fogadták a vendégeket a vörös szőnyeg végénél. Bementünk egy nagy terembe, ahol zajlott a záró esemény. Egész este osztrák és német befolyásos újságírókkal és divat szakmabeliekkel beszélgettünk, és olyan jó érzés volt, hogy mindenki közvetlen és kedves volt velünk. Berlin egyik nagy előnye a sok közül, hogy éjjel-nappal jár a metró és nagyon könnyedén haza lehet jutni éjfél után is… :)

Puszi, Festy





So many things have happened during a day, it seems that we have been here in Berlin for a week already. We left Budapest in the morning with Nóri Oravecz and we landed in Germany at noon. Our accommodation is in the city centre so we can easily reach everything within 15 minutes. 

I was really excited because I had never been to Berlin Fashion Week before so I couldn't wait to sit on the shows and learn about German fashion. We were invited to two fashion shows yesterday. At first, we checked the creations of a talented Austrian designer, Marina Hoermanseder. Then, we had the opportunity to look at the backstage of Studio Kaprol, it was the first time I had received a VIP ticket on an international fashion event. We could watch the fashion show from the second row which is a fantastic feeling for a fashion blogger. :)
 
We got an invitation to the closing party at night where we got to know German and Austrian journalists and designers. It was adventurous to get to the party... It took almost an hour to find one of the old factory sites of East-Berlin. The place had a special atmosphere with a ruined brick building, wall paintings and railways tracks. Finally, we found a huge building like a hangar where masked hostesses were welcoming the guests at the end of the red carpet. We entered a large room where the closing ceremony took place. We talked to a lot of fashion professionals, everybody was friendly and kind to us. One of the great advantages of Berlin is that the underground operates all night so you can get home very easily even after midnight. 

X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr975769680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása