02.09. 2014

Fit way of life

fitness1.jpg

fitness3.jpgfitness6.jpgfitness2.jpgfitness7.jpgfitness5.jpgfitness4.jpg

fitness8.jpg


Már majdnem két hónapja járok Nórival a World Class klubba edzeni és wellnessezni, aminek nagyon örülök, mert a mozgás nagyon fontos része az egészséges életmódnak. Nyáron már azzal elkezdtem a ráhangolódást, hogy mindennap megiszom egy pohár gyümölcs turmixot. Biztos, hogy erősíti az immunrendszert, mert mostanában elég nagy a hajtás és azóta szerencsére nem voltam beteg. 

Az edzéseken nagyobb százalékban csak futok és taposógépezek, mert elég gyorsan izmosodóm és nem szeretnék úgy kinézni, mint amikor kézilabdáztam. Majdnem két év kellett ahhoz, hogy átalakuljon a testem nőiesé. Tehát nálam az a cél, hogy feszesen tartsam magamat és növeljem az állóképességemet. Most kaptam egy új narancsbőr elleni készítményt a Lifebody.hu-tól, hogy teszteljem. Kíváncsi vagyok rá, hogy rásegít-e jobban a folyamatokra. 


Általában egy órát edzünk a teremben és utána átmegyünk a wellness részre, hogy kilazítsuk az izmainkat, így másnap nem lesz izomlázunk. Szeretek a nap végén kicsit relaxálni a gőzkabinban és kiszakadni a mindennapok rohanásából….


Miközben írtam a postot kedvet is kaptam egy kis mozgásra! :) Azt hiszem, estefelé le is nézek az edzőterembe, hogy kicsit átmozgassam magamat….
Puszi, Festy

 
I have been going with Nóri to World Class club for trainings and wellness for almost two months. I am really glad about it as exercise is a very important part of healthy lifestyle. 
I had already started to focus on health in summer when I started to drink a glass of fruit turmix every day. It surely strenghtens your immune system, nowadays I am working a lot but I haven't been ill. 
During the trainings, I mostly run and thread because I get muscular quite fast and I don't want to look the same as in my active handball playing years. I almost needed two years for my body to become womanly. The aim is now to be tight and increase my endurance. I have just got a new product for testing against cellulitis from Lifebody.hu. I am really curious if it helps me in this process. 
Usually we train an hour in the gym and then we go to the wellness area to loosen our muscles so that we don't have a muscle fever the following day. I like relaxing a bit at the end of a day in a steam cabin and get away from the ordinary rush... 
 
After writing this post, I feel like I want to do some exercise! :) I think I will go to the gym tonight to work out a bit... 
 
X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr135806043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása