03.06. 2014

Arena Stílustitkok workshop

arena1.jpg

Vágó Réka a cipőtrendeket mutatja be-s.jpgdivatrajongó közönség-s.jpgMaróy Krisztina ismerteti a ruhatrendeket-s.jpgVágó Réka cipői (Salamander) Stile Interio komódon-s.jpgMarksSpencer ruhák-s.jpgStile Interio sarok-s.jpgButlers sarok-s.jpg

 

Múlt héten az a megtiszteltetés ért, hogy az Arena Stílustitkok workshopjának én lehettem a háziasszonya és Maróy Krisztinával a Glamour főszerkesztőjével, Vágó Réka tervezővel és az Arena Plaza marketing menedzserével Voith Kingával beszélgettünk a 2014 alapdarabjairól. Nagy élmény adott,  hogy a jelenlevőkkel családias légkör alakult ki és mindenki aktívan rész vett a beszélgetésben.
 
Összegyűjtöttem nektek a leghasznosabb tanácsokat, amelyek elhangzottak a kerekasztal beszélgetésen:
 
 

Arena Stílustippek ruhavásárláshoz  

Az a jó, ha lukas! Már azzal feldobtad a szetted, ha beillesztesz egy lyuggatott kiegészítőt. Nemcsak táskák, de felsők, ruhák is készülnek lyukacsos anyagból!

A transzparencia trendi. Áttetsző darabok is legyenek a ruhatáradban 2014-ben!  Hogy melltartóval vagy anélkül hordod-e a sokat sejtető cuccokat, Te döntöd el.

Pasztell másképp. A közkedvelt pasztellszínek újra reflektorfénybe kerültek. Ha pasztellt viselsz, figyelj viszont az erősebb sminkre.

A kabát, ami ruha. Bizony az idei év is kedvez a drapp kabátruháknak. És hogy még szexibbnek érezd magad bennük: a kabátruhák alá nem is kell más, csak fehérnemű!

Mindent mindennel! Idén már nincs olyan, hogy a pöttyöshöz nem vehetsz fel pöttyöset. A pettymintás szetteknél semmi sem bájosabb!

Hordj biológiát! Virágos outfitek haladóknak, botanikai mintás cuccokkal. Így már a ruhádról is meg- vagy újratanulhatod a virágok részeit!

Kísérletezz. Kedvet kaptál egy extrém darabhoz? Próbálj ki először egy olcsóbb verziót. Ha bevált, jöhet a minőségi, dizájner darab – akár ruháról, akár cipőről van szó!

 

Arena Stílustippek cipővásárláshoz


Ötlábujjas cipők. Itt a hordható hegyesorrúk ideje: az új cipők magasabb kaptafával és rövidebb orral készülnek. Hiszen mind az öt lábujjnak helyet kell biztosítani bennük!

Nude=hosszú láb. Elég, ha nude színű cipőbe bújsz, és láss csodát, máris hosszabbnak tűnik a lábad!

Bokapánt=öv. A cipő bokapántja olyan, mint a ruhán az öv. Ahova teszed a bokádon, arra a területre orientálhatod a lábadat pásztázó tekinteteket.

Nem csak a fekete! Persze, nem árt, ha van egy jól bevált fekete cipőd is. De 2014 must have cipői bézses, púderes árnyalatokban, kékes színekben pompáznak!

Sarkalatos kérdés a sarok. Legyen széles vagy keskeny, alacsony vagy magas, a sarkak sosem voltak még ilyen változatosak! Vásárláskor a kulcsszó mindig a kényelem!

A lábméret nem örök. Várandósság, súlyváltozás, tél, nyár – ezek mind befolyásolhatják, mekkora cipőre van szükséged. Ötévente ellenőrizd, nem változott-e a lábméreted!

Lábkövető ívek. A legkényelmesebbnek tűnő magassarkúban sem fogod jól érezni magadat, ha talpad külső ívét nem követi pontosan a cipő.

Ellentétek bűvöletében. A cipő és a táska színe, anyaga, stílusa nem kell, hogy harmonizáljon! Akár el is térhetnek egymástól, a cél: hogy teljes szetted „egyben legyen”!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr685846858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása