03.14. 2014

Beauty - The new Hungarian bio beauty product the mySPIRIT skincare

spirit7.jpg

spirit8.jpgspirit6.jpgspirit5.jpgspirit12.jpgspirit3.jpgspirit2.jpg
festy-s.jpgspirit1.jpgspirit10.jpgspirit18.jpgspirit19.jpgspirit17.pngspirit9.jpgspirit14.jpg

spirit21.jpgspirit22.jpgspirit20.jpgspirit13.jpg

spirit23.jpgspirit15.jpg

Pár hete meghívtak a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-ba a legújabb magyar szépségápolási termékek sajtótájékoztatójára, ahol megismerkedhettünk a mySPIRIT scincare termékcsaláddal. Ezek a krémek hosszú kutatási folyamat eredményeként születtek. Az alkotói nagy figyelmet fordítottak arra, hogy csak is természetes alapanyagokat használjanak. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a szálloda komplett szolgáltatást nyújt a luxus bio krémekkel kiegészített, egyénre szabott kozmetikai kezelésekkel. A mySPIRIT skincare kezelés titka a személyre szabottság - az exkluzív bio hatóanyagokkal, a féldrágakövek természetes erejével energizált vízzel és egyénre szabottan alkalmazott bio illóolaj-keverékekkel.

Két napon át élvezhettem és kipróbálhattam ezeket a különleges kozmetikai kezeléseket, amikhez bio étrend is társult. A hotel csodálatos medence és szauna világa teljesen elvarázsolt, és azonnal függővé tett… :) Nagyon jól esett egy kicsit kizökkenni a mindennapok hajtásából, és egy kis időre magammal foglalkozni. Nagyon tetszik a szálloda filozófiája, hogy az ott dolgozók a vendégekért vannak, és arra ösztönöznek, hogy egyfajta utat mutassanak az egészséges életmód felé.

A mySPIRIT skincare termékcsaládot lassan egy hete használom, és teljesen beleszerettem… :) Imádom a természetes illatát. Az egyik kedvencem az Organic Hibiscus Rejuvenating Serum, amit a hidratáló krém előtt viszek fel az arcomra és utána teljesen kisimítja a bőrömet. 

A mySPIRIT skincare bio termékeket elérhetőek a www.myspirit.hu oldalon, és sárvári Spirit Hotel Thermal Spa–ban és a hévízi NaturMed Hotel Carbona–ban.

Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr15859319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása