04.13. 2014

Beauty - Test of the new MEXX Summer Limited Edition

mexx.jpg



Kicsit több, mint 2 hete használom a MEXX Summer Limited Edition új nyári illatát, amire a könnyed frissesség a jellemző.

A harmonikus női illatban a zamatos nyári gyümölcsök keverednek a friss virágokkal. A fejjegyben megtalálható az ananászlevél és körte, a szívjegyben a magnólia, frézia és a sárga mirabella szilva, az alapjegyben pedig a pézsma és a szantálfa.

Szeretek egyszerre többféle parfümöt használni, mert mindig az alkalomhoz illőt választom. Ezt az illatot a hétköznapokra érdemes használni, mert nem túl erőteljes, és nem fog egy illatfelhő követni minket az utcán.



I have been using the new summer fragrance of MEXX for a little more than two weeks. It is characterized by light freshness. I like using more kinds of perfumes at the same time because then I can always choose the most suitable one for the occasion. It is worth using this scent for weekdays because it is not too strong so it is not going to be felt by everyone walking behind us on the street. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr96026285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása