04.21. 2014

F&F A/W 14 SHOW in London #3

london1.jpg

london5_1.jpglondon6_1.jpglondon7_1.jpglondon11_1.jpglondon12.jpglondon3_1.jpglondon8_1.jpglondon9_1.jpglondon4_1.jpglondon10_1.jpg

Elérkeztünk a londoni út utolsó posztjához, amiben összefoglalom nektek at ott töltött hétvégét. Az F&F show után még kint maradtam vasárnapig, hogy találkozhassak barátnőmmel Anamival


Szombaton a belvárosban mászkáltunk és shoppingoltunk. Délután elnéztünk egy kisebb divat eseményre, ahol összegyültek a londoni divatbloggerek. Jó volt újra belekóstolni a nagyvárosi életbe és egy kicsit nosztalgiázni a tavaly itt töltött hónapokról… Jó érzés újra látni azokat a helyeket, amikhez szép emlékek fűződnek. Szerencsés vagyok, hogy újra átélhettem az Erasmus életérzést és még egyszer diák lehettem és megismerhettem sok embert a világ minden részéről… :) Ezek a gondolatok kavarogtak bennem miközben jártuk az utcákat.

Vasárnap Anamival beültünk egy vintage stílusú kis teázóba és pár órát beszélgettünk arról, hogy kivel mi történt az elmúlt egy év alatt… Utána a teázótól nem messze a 3. zónán túl megnéztünk egy gyönyörű kastélyt, ahonnan rá lehetett látni az elterülő hatamas Londnra…. 

Este 8-kor ment vissza a gépem, így még volt egy kis időm vacsorázni is. Anami és Tamás búcsúzóul készítettek nekem egy ízletes vacsorát, amit az utolsó képen láthattok. Azt hiszem most is meg tudnék enni egy ilyen finom halacskát:)

Remélem, hogy minél hamarabb vissza tudok majd térni Londonba egy újabb kaland miatt! :)

Puszi, Festy



We got to the last post of the London trip in which I am going to summarize the whole weekend. I stayed in London until Sunday after the  F&F show to meet my friend, Anami. 

We were walking in the city centre on Saturday and did some shopping. We went to a small fashion event in the afternoon where London fashion bloggers got together. It was nice to taste big city life again and have some nostalgic moments about the months I spent here last year... It is a good feeling to see the places with nice memories again. I am lucky that I was able to experience the Erasmus lifestyle once more, I was a student and got to know a lot of people from all over the world... :) I was thinking about such things while walking on the streets of London. 
On Sunday, we went to a little vintage tea house with Anami and caught up about the past year's happenings for a few hours... Then we looked at a marvellous castle not far from the tea house in the 3rd zone. We could see the whole city from there... It is huge!
My flight departed at 8 pm so I could still grab some dinner. Anami and Tamás made me some delicious dinner to say goodbye. You can see it in the last picture. I think I could eat that nice fish now as well:)
I hope I will have the chance to return to London soon for another adventure! :)
X x
Festy

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr286066462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása