05.04. 2014

Aussie press event

aussi_restaurent vogue_027.jpg


aussi_restaurent vogue_046.jpgaussi_restaurent vogue_047.jpgaussi_restaurent vogue_064.jpgaussi_restaurent vogue_077.jpgaussi_restaurent vogue_129.jpgaussi_restaurent vogue_115.jpgaussi_restaurent vogue_079.jpgaussi_restaurent vogue_023.jpgaussi_restaurent vogue_029.jpgaussi_restaurent vogue_097.jpgaussi_restaurent vogue_008.jpg

Múlt héten az Aussie hajápoló márka sajtótájékoztatót tartott az új termékcsaládjáról. Olyan hajkondicionálót fejlesztettek ki, amit napközben is száraz hajra lehet fújni. Ha egy kicsit fel szeretnék frissíteni a hajunkat, akkor csak elővesszük a táskánkból és  a hajunkra fújunk egy kicsit.
Nagyon örültem, amikor felkértek rá, hogy szerepeljek mindkét kerekasztal beszélgetésükben. Az első szekcióban Adával, Liluval és Marosfalvi Rékával. A másodikban bloggerekkel Maggievel, Pannival és Mesivel beszélgettünk a napi rutinokról. Ki milyen praktikákat használ, hogy minden nap szép ápolt legyen a haja és a sminkje.
Olvasóink is lehetőséget kaptak, hogy részt vegyenek az eseményen, aminek nagyon örültem, mert mindig jó egy kicsit kilépni a virtuális világból és élőben is találkozni azokkal, akikkel nap mint nap kapcsolatban vagyunk a blog által. :)
Puszi, Festy


Last week, Aussie hair-care brand held a press conference about its new products. They developed a kind of hair-conditioner that can be sprayed onto dry hair during the day as well. If we want to refresh our hair a bit, we just take it out of our bag and put some on our hair. 
I was really happy to take part in both of their discussions. In the first section, I talked to Ada, Lilu and Réka Marosfalvi about our daily routines. In the second one, with bloggers, Maggie, Panni and Mesi. What practices we use to have nice hair and make-up every day. 
Our readers could also attend the event, I was really happy about it because it is always very good to step out of the virtual world and meet the people face to face with whom we have a daily contact because of the blog. :)
X x 
Festy
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr796117799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása