05.09. 2014

Red and black 80's

festy1s_2.jpg


festy2s_1.jpgfesty3s_1.jpgfesty5s_1.jpgfesty7s_1.jpgfesty6s_1.jpg
Photo by Maggie


Outfit:
Shirt: H&M
Crop top: Primark
Watch: Casio
Hat: H&M
Shoes: Adidas
Skirt: Marks and Spencer
Bag: Prada


Néha szeretek a stílusokkal a múltba kalandozni, így született meg ez a szettem is… Közel áll hozzám a 70 és a 80-as évek divatja. Az egyik kedvenc cipőm ez a retro Adidas, biztos az is közre játszik, hogy még Londonban vettem és ha rajtam vannak, akkor visszarepít az ottani élményeimhez…. 
A fekete és a piros szín kombinálása igazi klasszikus párosítás, nehéz velük mellé fogni. Nagy örömömre lassan nálunk is elfogadott, hogy a szoknyákat edző és futó cipőkkel is lehet hordani. Én személy szerint, támogatom ezt a divatot, mert szinte mindenhova gyalog járok, így nálam elsődleges szempont, hogy minél kényelmesebb legyen a cipőm. :)
Puszi, Festy
 
Sometimes I like going back to the past with a style, that is how I created this outfit... the 70s and 80s fashion is close to me. One of my favourite pair of shoes is this retro Adidas, maybe also because I bought it in London and it brings me back to my memories there... 
Combining black and red is classical, it is difficult to make a mistake with them. For my great pleasure, it is also getting popular and accepted in Hungary to wear skirts with trainers or running shoes. I personally support this fashion trend because I normally walk everywhere so I prefer comfortable shoes. 
X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr886145146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása