06.10. 2014

Beauty - Skin treatment

feherhajo2.jpg

festy1s_2.jpgfesty3.jpgfeherhajo1.jpg



Az előző arckezelésről szóló bejegyzésemben olvashattatok a konzultációról és annak fontosságáról. A Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center kozmetológiai kezelésekkel,  esztétikai beavatkozásokkal, és professzionális alakformálással is foglalkozik. Ezúttal a kozmetológiai kezeléseket szerettem volna kipróbálni, hogy megelőzzem az arcbőröm idő elötti öregedését. Orvosi egyeztetéssel a Hyaluronsavas kezelés mellett döntöttünk.
A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap épitő eleme. A kötőszövet sejtközötti állománya kollagénből, elasztinból és hyaluronsavból áll. A kollagén biztosítja a bőr alap megtámasztását (a vázat), az elasztinnak köszönhető a bőr rugalmassága (a mimikai mozgások után a ráncok kisimulnak), a hyaluronsav pedig vizet raktároz, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása.  A bőrbe juttatott hyaluronsav 10-szeres mennyiségű vizet köt meg, így kitölti a ráncokat és hidratalttá teszi a bőrt.
Akik félnek a tűszúrásoktól azoknak nem ajánlom ezt a fajta kezelési módszert. Viszont egyáltalán nem kell félni, mert először érzéstelenítik a területet és után már csak egy kicsit kellemetlen. Ahhoz tudom hasonlítani az érzést, amikor a kozmetikus kinyomkodja az arcunkat. Az eredményről a következő posztomban olvashattok.
Puszi, Festy
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr186293977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása