08.29. 2014

MAGENTA F/W 2014 new collection

6.jpg

4_1.jpg3_1.jpg7.jpg1_1.jpg2_1.jpg

A Magenta tervezője Dankó Ágnes és csapata hetek óta dolgozi a legújabb őszi kollekción, amiket majd a nagyközönség a szeptemberi divatbemutatón láthat. Az esemény részleteiről majd beszámolok a következő posztomban.

„A 2014-es őszi kollekció a komolyabb, klasszikus vonalat képviseli. A szezonban előtérbe került a csipke, mely a szoknyák és a felsők remek kiegészítője; romantikus és egyben alkalmi jelleget kölcsönözve a darabnak. Emellett a könnyed, lágy esésű szaténok és muszlinok felhasználásával szintén több öltözet készült. A klasszikus darabok újfajta különleges aranyszálas szövetekből készültek, melyek sűrű szövése és tartása segíti a fazonok érvényesülését.

Összességében a kollekció egy modern, nőies és elegáns képet sugároz. A fiatalos, modern elemek a klasszikus darabokkal remek összképet alkotva egy harmonikus egésszé állnak össze. Így kortól és alkattól függetlenül bárki megtalálhatja a számára tökéletes ruhadarabot, amelyben igazi Nőnek érezheti magát.” - mondta el Dankó Ágnes a kollekció megálmodója.

További információk: https://www.facebook.com/magenta.mgnt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr236646829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása