10.19. 2014

The story of an unique knitted dress

süel1.jpg

süel3.jpgsüel2.jpgaz_en_suel_markaboltom_tothszabotimea-1.jpg
Modell: Csillag Zsuzsanna
Fotó: Horváth Adrienn
Smink: Deák Veronika (MAC)

Júliusban rendhagyó játékot indított a Süel Facebookon, ahol többek között az olvasóik kreativitására is kiváncsiak voltak, na meg persze arra, hogy milyen hangulata lenne egy általuk megálmodott Süel márkaboltnak. 

Röviden összegezve, egy montázs formájában kellett megmutatni, milyen is lenne a Ti Süel lelőhelyetek. #azensuelmarkaboltom játék nyertese pedig nem mással lett gazdagabb, mint egy egyedi kötött ruhával, amelyet ráadásul róla is neveztek el...

Na de hogyan jutott el a Süel az egyedi ruháig?:) Szabó Timi a játék vége felé küldte el nagyon színes és izgalmas összeállítását, ami egyből bekerült a kedvencek közé, és végül a legtöbb pontot kapta. Timit a Süel törzsi fotózása és a jamaikai színvilág inspirálta!

A nyertes alkotás kihirdetése után persze azonnal fel is vették a kapcsolatot a lelkes Süel rajongóval és a tervezővel egyeztették a ruha részleteit. Timi olyan ruhát szeretett volna, ami nagyon színes és persze az ő alkatának megfelelő.

Hosszú folyamat után elkészültek az első darabok és elég nagyra sikeredtek:)). Úgyhogy ha van köztetek egy magas, mellben picit erősebb vállalkozókedvű, akkor irány a Mammut!

 

Ha kötött, akkor Süel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr476808257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása