05.12. 2015

Remington press event

img_1965.JPG


img_1968.JPGimg_1964.JPGimg_1966.JPGimg_1979.JPGszepsegnap_i-light_hasznalat.jpgszepsegnap_i-light_hasznalat_2.jpgszepsegnap_keszulek.jpg
Sziasztok!

Pár hete a Remington meghívott egy exkluzív szűk körű sajtóreggelire a Gresham Palotában, ahol egy nagyon izgalmas kerekasztal beszélgetésen vehettem részt, amit Tatár Csilla vezetett. Megosztottuk a tapasztalatainkat a jelenlevő újságírókkal és bloggerekkel a Remington legújabb IPL technológiát alkalmazó tartós szőrtelenítő készülék használatáról. Mivel páran bloggerek már több hete teszteljük. Szerintem, mindenki nagyon hasznos információkhoz jutott ezen a szakmai beszélgetésen. :)

Akik a készüléket még nem fogták a kezükbe, most azok is kipróbálhatták, emellett fodrász kényeztette a hajunkat, és nagyon finom reggelivel vártak minket. Igazi csajos délelőttre sikerült ez a kis zártkörű rendezvény. 

Még egy fontos információ azoknak, akik szeretnék megvásárolni a szőrtelenítő készüléket: most még 15 000 Ft kedvezménnyel lehet hozzájutni a termékhez a hatekonyszortelenites.hu oldalon keresztül!

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr297436234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása