06.23. 2015

Exclusive Louis Vuitton press event in Budapest

img_5368.JPG



img_4758.JPGimg_4754.JPGimg_4751.JPGimg_4753.JPGimg_4756.JPGimg_5373.JPGimg_5374.JPGimg_5371.JPGimg_5372.JPGimg_5369.JPG


I don't know how to start this story because I'm still so excited! I had been invited to Louis Vuitton press event in Budapest.

I put the LV logo on my dream wall at the beginning of last year to start dreaming about it because it is the biggest honor for a blogger if she can once cooperate with the queen of the brands, Louis Vuitton. I've been dreaming about a LV total look photo shooting for a long time...


But getting back to the event which was organized some weeks ago in the LV store at Andrassy street. I met the PR director and his colleagues from the headquarter and the Hungarian crew - if we need some help in the future, we can contact with them :)


We got a lovely surprise at the end of press event: a polaroid photo and a postcard.


You never know what tomorrow will bring! - I have already learnt that over the last 6 years with my blog...I weak up really happy every morning that I'm getting from the destiny so much fantastic opportunity and experience...:) 



Xoxo, Festy

 

Sziasztok!

Nem is tudom, hol kezdjem, mert még mindig annyira izgatott vagyok, hogy meghívott a Louis Vuitton a budapesti sajtó eseményére. Még tavaly év elején kiraktam a LV-t a dream wall-omra, hogy elkezdjek róla álmodozni, mert egy bloggernek az a legnagyobb megtiszteltetés, ha egyszer együttműködhet a márkák királynőjével a Louis Vuitton-nel. Igazából, egy ideje már az egy nagy álmom, hogy egyszer egy gyönyörű fotó sorozat készüljön rólam talpig Louis Vuitton-ben.... 


De térjünk is vissza az eseményhez, amit pár hete rendeztek meg az Andrássy úti üzletben. A párizsi központból érkeztek hozzánk, hogy megismerkedhessünk az új PR igazgatóval, munkatársaival és a magyarországi boltban dolgozókkal, hogy ha majd segítségre lesz szükségünk a jövőben tudjunk kihez fordulni. :) 


A sajtóreggeli végén megleptek minket egy kedves kis emlékkel, mindenkiről készült egy polaroid kép és még kaptunk egy képeslapot is, hogy itt jártunk. 


Azt már megtanultam a hat év során a bloggal kapcsolatban, hogy sose lehet tudni, hogy akár holnap mi történik velünk... Minden reggel boldogan kelek fel, hogy ennyi fantasztikus lehetőséget és élményt kapok a sorstól... :)


Puszi, Festy




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr27567630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása