07.08. 2015

My festival outfitgrid for the Balaton Sound

festyeredeti-s.jpg



Sziasztok!

Újra itt van megint a fesztivál szezon! Én már izgatottan készülök a Balaton Soundra. Magdival pénteken fogunk lenézni, hogy egy nagyot bulizzunk. :)


Nagyon örültem, amikor a MasterCard megkeresett, hogy csináljunk egy közös projektet, mert már nagyon régóta MasterCard bankártyám van, aminek minden előnyét nap mint nap élvezek. 


Az volt ezúttal a feladat, hogy állítsak össze spontán egy kedvenc fesztivál szettet, amiben bulizni fogok a Soundon. Ja, és persze a bankkártyám se maradhatott ki az outfitemből. Szerencsére nekem ez nem volt egy nehéz feladat, mert imádom ezt a fesztiválos hippie-s stílust. 


A MasterCard és a Maestro PayPass kártyák előnye a fesztiválokon:
  • A Sound és Sziget bejáratnál VIP lehetsz: felmutatod a kártyád és VIP bejáraton mehetsz be a fesztivál területére.

  • Neked nem kell a fesztiválkártyát kiváltanod, mert a fesztiválon azonnal, mindenhol és mindenért fizethetsz a saját bankkártyáddal.


  • Nem kell sorban állni a feltöltőkonténereknél kígyózó sorba.

A fenti infókat a MasterCard magyarországi irodája bocsátotta a rendelkezésünkre, ha még nem volt elég ennyi, akkor itt találsz még többet:
http://www.mastercard.com/hu/consumer/bankkartyaval_a_fesztivalokon.html

Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr717611204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása