11.15. 2015

Beauty - Hair do with Rowenta

festy13s.jpg



festy11s.jpgfesty12.jpgfesty10s.jpgfesty9s.jpgfesty7s.jpgfesty8s_1.jpgfesty6s_2.jpgfesty5s_1.jpgfesty4s_2.jpgfesty3s_2.jpgfesty2s_2.jpgfesty1s_2.jpgfesty15s.jpgfesty14s.jpgfesty16s.jpgPhoto by Bognár Bogi




Sziasztok!

Mindig sokan kérdeztétek, hogyan ápolom és formázom a hajamat, hogy ilyen egészséges marad. Az egyik legfontosabb, hogy egészségésen próbálok táplálkozni és élni, a másik az, hogy nagyon ügyelek arra, hogy miket használok a hajamhoz.


Amikor megmosom a hajamat utána az a legfontosabb, hogy jó alaposan megszárítsam, nehogy megfázzon a fejbőröm. Még nyáron se megyek el itthonról nedves hajjal. Azért is érdemes alaposan hajat szárítani, mert utána sokkal szebb és fényesebb lesz, mintha csak úgy a levegőn száradt volna meg. 


Ebben a posztban láthatjátok, ahogyan teszteltem a Rowenta Silence Respectissim hajszárítóját. Nagyon teszett a hideglevegős funkciója, mert szép fényesre szárította meg a hajmat és még dús is maradt utána. Ami általában ritka, mert elég hamar összeesik a volumene.


Ha éppen olyan kedvem van szeretem variálni a hajamat, így a végén még be is fontam egy laza cofba, hogy kényelmesen legyek.


Itt tudjátok megnézni és megvenni ezt a szuper Rowenta Silence Respectissim hajszárítót:
http://www.homeandcook.hu/szepsegapolas/hajszaritok/silence-respectissim-hajszarito
Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr18079978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása