12.21. 2015

One tablet & one notebook in one great stuff

img_3929.JPG


img_3928.JPG


Sziasztok!


Ismerjük be: táblagépet és noteszgépet is hurcolni nem túl praktikus. A 10,1 hüvelykes T100HA egy „kettő az egyben” gép, ez egy Windows noteszgép, amely egy billentyűzet levételével egy Windows 10-es táblagéppé változik (igen, a Windows 10 előre telepítve található rajta). Vagyis ez két eszköz, egyetlen fantasztikus készülék formájában. Ráadásul ez az egyetlen olyan „2-in-1” gép, amelyet már a forradalmi, időt spóroló USB 3.1 Type-C csatlakozóval szereltek fel. Akár 12 órás akkumulátoros üzemidejével mindig kész a munkára vagy a játékra!


Feltűnően szép eloxált alumínium borításával a T100HA nem csak divatcikk. De strapabíró és praktikus is — és nagyon jó használni. Most könnyen kiválaszthatja a személyiségéhez illő T100HA készüléket a négyféle ragyogó színből: grafitszürke, törtfehér, azúrkék és rúzsvörös.


A Transformer Book T100HA erejét a négymagos Intel® „Cherry Trail” processzorok biztosítják, vagyis nem csak a mindennapos feladatokat futtatja könnyedén, de grafikában is hasít — az előző generációhoz képest akár kétszer olyan gyors! A minden nap egyformán remek teljesítmény azt jelenti, hogy a T100HA-val több feladatot is zökkenőmentesen kezelhet – vagyis többet végezhet kevesebb idő alatt.



Azoknak tudom ajánlani, akik a praktikus és trendi dolgokat szeretik!


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr268190088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása