07.28. 2016

Bombay weekend

unspecified-4.jpeg



sbt_4082.JPGbombay_collins.JPGbombay_fenykep.jpg


Sziasztok!

Van egy szuper program ajánlatom nektek péntek (július 29.) estére. 

A lent felsorolt  helyszíneken találtok majd 1-1 Bombay pultot, dedikált Bombay bártenderekkel, akiktől különleges, Bombay alapú koktélokat rendelhettek. 
Egy elkülönített, exkluzív Bombay VIP részleg is vár a Bombay koktélt vásárló vendégekre, és a helyszínektől függően egyéb extra meglepetésekre is számíthattok!
Szerintem érdemes kipróbálni, mert finom koktélokat fogyaszthattok izgalmas meglepetések kíséretében!


A helyszínek a következők:

Budapest: A38, Raqpart, Pontoon, Mazel tov, Extra, 360 bar, BRKLYN, KLIKK, Hello Baby
Veszprém: Marica
Mosonmagyaróvár: Várkert
Debrecen: Maszek


Egy kis tudnivaló a BOMBAY SAPPHIRE ginről:

A Bombay Sapphire gint semmihez sem fogható lágyság jellemzi, ami a 10 összetevő kivételes harmóniáján alapul. A citromhéj, a nősziromgyökér, a cassia-kéreg, a borókabogyó, a koriandermag, az angyalgyökér, a mandula, az édes gyökér, a jávai bors és a malagétabors mind különleges eljárással kerül az italba. A növényeket nem közvetlenül főzik bele a gabonapárlatba, hanem a már teljesen tiszta gőzt eresztik át egy, a növényeket tartalmazó perforált rézkosáron. Ezzel az eljárással a világ különböző tájairól származó egzotikus növények aromái valódi tisztaságukban érvényesülnek az italban, minden más gintől eltérő módon. A Bombay Sapphire és új társa az egyedülállóan magas minőségű Star of Bombay magában is különleges élvezetet nyújt, mindezek mellett ráadásul tökéletes koktél alap, köszönhetően a gin kivételes harmóniájának és egyensúlyának. A Bombay gin a legjobb választás a kísérletezésre.  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr108920934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása