10.19. 2016

Gastro - Márga Budapest

img_8792.JPG



img_8784.JPGfullsizerender_20.jpgimg_8899.JPGimg_8786.JPG


Sziasztok!

Tavaly ilyenkor ősszel az első Márga Bisztróval, ami a Balatonnál található, ismerkedhettem meg Szauer Judit jóvoltából. Erről ITT olvashattatok egy beszámolót. Viszont most a pestiek nagy örömére Budapesten is megnyitott a Márga a belvárosban. Egy szuper csajos délutánt töltöttünk el itt Judittal és Magdival. Rengeteget beszélgettünk vagy 4-5 órán át... :)


Gyönyörű lett az új étterem és az ételek minősége tényleg ott van a top éttermek között. Szerencsére már rengeteg gaszto helyet próbálhattam ki a blogolás során, és azt figyeltem meg, hogy egyre jobban érzékeny lettem a minőségre. Tehát őszintén tudom ajánlani azoknak ezt a helyet, akik igazi gaszto élményre vágynak és egy új éttermet szeretnének kipróbálni a főváros szívében. 


Ha körbe szeretnétek nézni a finomságok között, akkor azt itt tudjátok megtenni: http://margabisztro.hu



Puszi, Festy



Hello,


About this time last year I had my first experience with Márga Bistro at Lake Balaton, owing to Judit Szauer. You can read my post about it HERE. Now, for every Budapesters’ pleasure, Márga opened a restaurant in Budapest downtown too. We spent a super, girls only afternoon here with Judit and Magdi, we had a good chat of about 4-5 hours…:)

The new restaurant is beautiful and the food is really top quality. I was lucky to have a chance to test several gastro places since I started the blog and I noticed that I became more committted to quality by the time. This is why I can only recommend you this new place if you want to have a new gastro experience and would like to try a new restaurant in the heart of the city. 


If you would like to have a look of all the delights, you can do it here: http://margabisztro.hu


Kisses,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5111814545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása