11.14. 2016

USE Unused and ANDA fashion shows

1s_1.jpg


2s_1.jpg44s.jpg5s_1.jpg3s_1.jpg6s_masolat.jpgfesty1s_1.jpgfesty3s_1.jpgfesty2s_1.jpgfesty4s_1.jpg



Hello,


Last weekend I went to see the fashion shows of USE Unused and ANDA. I chose this minimal black and white outfit, because it’s perfect for any fashion event: practical and fashionable. You might have read about Rexona in a former post of mine, I wrote about their premium version with intensive effect, and now  the newest product line is out, the Rexona Black + White, that doesn’t leave any mark neither on black nor on white clothes. For me it’s vital as I wear many designer dresses and I don't want them to be stained. For me this deodorant will be a big help in the future.

Getting back to the weekend, before the shows we could go into the backstage (you could see it in my InstaStories) and I took a few photos for you of the preparations. The venue was a very nice one, in a loft space of Tesla where I could take super photos of the clothes. For me a light background is important for the photos, as these pics look so much better on Instagram and on the blog too. So in this case I was very glad that I didn’t have to take overexposed photos of the models font of a black background. I have totally fallen in love with USE Unused’s new collection. I loved the geometrical patterns, the clean lines and that the cloches can be worn every day. 


Kisses,
Festy


Sziasztok!


Múlt hétvégén a USE Unused és az ANDA divatbemutatóján jártam, ahova ebben a minimal black and white szettben mentem, mert praktikus és divatos egy divateseményre. Már korábbi posztomban is olvashattatok a Rexona-ról, és az egyik intenzív hatású prémium változatáról, most megjelent a legújabb termékcsaládjuk a Rexona Invisible Black + White, ami nem hagy foltot a fekete és a fehér ruháinkon. Számomra ez létszükséglet, mert elég sok designer ruhát hordok nap mint nap, amiknek nem szabad, hogy foltosak maradjanak. Nekem ez a dezodor igazán nagy segítség lesz a jövőben. 

Visszatérve a hétvégére, a bemutatók előtt bemehettünk a backstagebe, amit már az InstaStories-omon is láthattatok és készítettem nektek pár hangulat képet a készülődésről. Szép helyszínen volt az esemény a Tesla loftos termében, ahol szuper fotókat lehetett készíteni a bemutatott ruhákról. Nekem nagyon fontos, hogy világos legyen a környezet, mert azok a képek sokkal jobban mutatnak az Instagramon és a blogon. Így nagyon örültem, hogy végre nem fekete volt minden és egy erős fénnyel kiégetve a modell. A USE Unused új kollekciójába teljesen beleszerettem. Nagyon tetszettek a geometriai minták, hogy letisztultak voltak a formák és az utcára is simán hordhatóak. 



Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8611961667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása