11.21. 2016

Lovely winter style

festy4s_5.jpg


festy3s_5.jpgfesty5s_4.jpgfesty1s_4.jpgfesty7s_4.jpgfesty2s_4.jpgPhoto by Nagy Teodora

 



Hello,

The arrival of the colder weather brings at least one good thing with it, cool knitted pieces are arriving into the stores. One of my favorite past-time activity recently is to browse the new fall/winter styles on Heavy Tools’ website. I always find extra soft and colorful hats and scarves there. The brand presents novelties each year, and fortunately it happened in 2016, too. My new favorite piece is this aubergine puffer jacket, with a fun, girly lining and of course it’s extra warm :). I won’t catch cold in it and still will be pretty. I focused on comfort and functionality  in the case of this outfit too, so I combined the jacket with a pair of jeans and a cotton top. 

If you would like to see more of Heavy Tools’ fall/winter offer, visit the website: http://www.heavytools.hu/, and shop comfortably from home.


Kisses,
Festy


Sziasztok,



A hűvös idő beköszöntével, az üzletekbe megérkeznek a vagánynál vagányabb kötött holmik. Kedvenc időtöltésem egyike közé tartozik ilyenkor, hogy végig böngészem a Heavy Tools aktuális őszi/téli kínálatát. Náluk mindig extra puha színes sapkákat és sálakat találok. Minden évben előrukkolnak valami újdonsággal, szerencsére ez a 2016-os szezonban sincs másképp. Engem most leginkább ez a padlizsán lilás puffer kabát fogott meg, aminek a bélésmintája is nagyon csajos, emellett extra meleg is:) Így tuti nem fogok megfázni és közben csini is vagyok. A kényelem és a funkcionalitás ennél a szettnél is fókuszban volt, így farmerrel és egy laza pamut felsőrésszel kombináltam.

Ha érdekel a többi Heavy Tools modell is, akkor látogass el a http://www.heavytools.hu/ oldalra, ahol kényelmesen online is vásárolhatsz.


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1711986882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása