11.30. 2016

Aswear.hu fashion event

4.jpg



5.jpg6.jpg2.jpg3.jpg7.jpg8.jpg9.jpg1.jpg10.jpg


Sziasztok,


Nemrégiben egy rendhagyó eseményen jártam a Teslában, egy új webshop az Answear.hu megnyitója apropóján. A program zenés-táncos elemekkel volt tarkítva, ami különösen kedves volt számomra, mivel a táncosokat jómagam stylingoltam:)

Visszatérve a rendezvény aktualitására az Answear.hu hazánkban november eleje óta működik. 2010-ben alapították, azóta már hat országban elérhető. 
Az online multibrand boltok palettáján is tekintélyes mennyiségűnek számító - 200 - ruhamárkát forgalmaznak. Weboldalukon a legnagyobb világmárkák mellett (Nike, Adidas, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, DKNY, Valentino, Levi's stb) az Answear sajátmárkás termékeit is megvásárolhatjátok (Medicine, Rebel, Simple). 

Veletek is előfordult már, hogy elnéztétek a mérettáblázatot és nem a megfelelő méretet, vagy színt rendeltétek? Semmi gond! Az Answear-nél a termékek 30 napon belül visszaküldhetők. Ezenfelül minden termékre 2 év minőségi garanciát vállal a cég. 

Egy szó mint száz szerintem érdemes felnézni az Answear oldalára, mert szuper akciókat találhattok. Kezdésként pedig egy 3000Ft engedménnyel is meglepnek, részletek az answear.hu -n.


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4712014490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása