01.13. 2017

I was testing the new Honor 8

3s.jpg


6s.jpg5s.jpg4s.jpg2s.jpg1s.jpg

Sziasztok,


Mostanában egyre többet utazom, ezért a megfelelő technikai felszerelés megléte egyre lényegesebb szempont számomra. Ilyen technikai eszköz például a mobiltelefonom, amit most már 4 hónapja használok és nagyon meg vagyok elégedve vele. 

Márkáját tekintve én a Honor 8-at használom. Minden tulajdonsággal rendelkezik, amire egy magamfajta bloggernek szüksége van. Az elején picit kételkedtem, hogy vajon a gyönyörű üveg ház milyen belső tartalmat hordoz, de a mindennapokban beigazolódott, hogy a Honor 8 mobiltelefon nemcsak designban erős. 

A telefonomat az utazások során is folyamatosan használom, ami egy átlagos készülék esetén gyorsan merítheti az akkumulátort. A Honor 8 normál használat mellett majdnem 2 napig használható, de még nekem is bőven kibír 24 órát egyetlen töltéssel.

A telefonban nem meglepő módon a 12 MP-es dual kamera a kedvencem. Szinte bármilyen fényviszony mellett gyönyörű fotókat tudok vele készíteni, gyorsan tudok fókuszálni és a kép feldolgozás is jóval gördülékenyebben megy a korábban használt telefonokhoz képest. 

Ráadásul most már egyre több trendi színben kapható! A kedvencem a cseresznyevirág színű ;) Nálatok melyik a favorit?


Puszi, Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8112128703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása