01.27. 2017

New Google app - PhotoScan

festy6s.jpg


festy2s.jpgfesty1s.jpgfesty4s.jpgfesty5s.jpgfesty7s.jpgfesty8s.jpgfesty3s.jpg


Sziasztok,

 

Pont a napokban akadtak a kezembe a gyermekkori fényképeim, amik még manuális technikával készültek és papíralapú nyomtatott formában őrizgetek.

Sokszor gondolkodtam azon, hogy milyen jó lenne biztonságban tudni a féltve őrzött emlékeket és digitális formátumban elmenteni a régi képeimet. 

Erre a dologra nyújt tökéletes megoldást a Google vadonatúj alkalmazása a PhotoScan. Ezzel a Google fejlesztéssel a régi fényképeim teljesen újjászületnek. 

PhotoScan applikációval a mobilommal beszkennelem a fényképet, ezzel egyidejűleg a program már automatikusan javítja az esetleges hibákat, mint például a tükröződést.

Ezután rögtön el tudom menteni a digitalizált fényképet a Google Fotók tárhelyemre, ahol azonnal egy biztonsági másolatot is készítek.

Ez a Google felület is nagyon könnyen kezelhető, egyszerűen tudom rendszerezni a tárolt képeket és ami még ennél is fontosabb, hogy könnyen visszakereshető és megosztható a tartalom.

Ezen felül a Google csupa hasznos funkcióval látta el a PhotoScan alkalmazást. Az egyedi szűrők és a speciális szerkesztési eszközök segítségével saját ízlésemnek megfelelően variálhatom a beszkennelt fotók színét, kontrasztját, fényerejét.

Ami pedig a legjobb, hogy mindez már ingyenesen elérhető Android és iOS rendszeren keresztül.

#googlephotoscan #googlefotok

Nekem már az összes képem be van szkennelve és a Tiétek?
https://www.google.com/photos/scan/


Puszi, Festy



Hello my dear babes,


Just a few days ago, I found some of my childhood pictures, which had been photographed using the old analog techonology so I have them in paper based printed form only. I often find myself thinking how much I wish that all these precious old memories were preserved in digital form.

Luckily, Google’s brand new app, PhotoScan, provides a perfect alternative. This new product from Google helps me renew my old photographs. With PhotoScan I can easily scan photos using my mobile while the app automatically corrects possible flaws, e.g. reflections.

Then I can save the digital pictures at once, store them on Google Photos and create backup copies, too.

This is another Google platform that is very simple to use so I can easily store and arrange images. And what it makes even more attractive is that pictures can very easily be retrieved and shared anytime.

Furthermore, Google has packed PhotoScan with a series of useful functions: with its unique filters and special editing tools I can adjust colours, contrast and brightness of my scanned pics.

The best thing is that this is all available on Android and iOS systems – free of charge.

So finally I have all my lovely pics scanned and stored.
And you?

https://www.google.com/photos/scan/


Love, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4512160605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása