02.26. 2017

Milan - Bright blue and pastel pink by GANT

festy2s_7.jpg


festy3s_7.jpgfesty1s_8.jpgfesty4s_6.jpgPhoto by Teodora Nagy

Total look: GANT


Sziasztok,


A Fashion Week Milánóban mindig az év egyik legmeghatározóbb élménye számomra. Visszatérő vendég vagyok itt, de mégis, minden évben időt szakítok arra is, hogy körbesétáljam a belvárost. Amint lehetőségem nyílt rá, most is útnak indultam. A könnyed városnézéshez egy kényelmes GANT outfitet választottam.

A kabát szabása és visszafogott színárnyalata egy kis eleganciát kölcsönöz a szettnek, ugyanakkor hangsúlyosabbá teszi a kék felső és a rózsaszín cipő fiatalosságát. A GANT kék árnyalatait eddig is kedveltem, ebbe a rózsaszín cipőbe pedig azonnal beleszerettem, legszívesebben ki sem bújnék belőle! : -)


Puszi, Festy

 

Hello,

The Fashion Week in Milan is one of those special events I especially look forward to every year. I am a regular visitor in Milan but I would never miss a nice walk around the city centre. As soon as I had a little free time I put on a lovely outfit and swiftly left my hotel room. I chose some of my most beloved GANT clothes for this sweet little indulgence.

This plain coat adds some elegance and reinforces the freshness conveyed by the combination of a blue top and a pair of pink shoes. I have always loved classic GANT shades and I am simply obsessed with these fabulous pink shoes that I hardly wanted to take off : -)

Kisses,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7312327303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása