03.19. 2017

Nice - Hotel Negresco

1s_1.jpg


10s.jpg11s.jpg12s.jpg2s_1.jpg6s.jpg4s_1.jpg7s.jpg9s.jpg5s_1.jpg13s.jpg20s.jpg21s.jpg3s_1.jpg17s.jpg16s.jpg15s.jpg14s.jpg8s.jpgPhoto by Teodora Nagy



Hello my dears,


I had long been dreaming of returning to the French Riviera, and luckily enough, this dream came true in an incredibly pleasant way since I stayed at Le Negresco, one of the most iconic hotels in Nice.

As there are direct flights from Budapest, getting there was convenient and inexpensive. There are two flights a week and the fares usually don’t exceed HUF 25.000 per person. The airport serving Nice is very close to the downtown area and for only 6 euros you can get there in 15 minutes by direct buses.

I was given a warm welcome at Negresco and service was excellent from the very first moment of my stay. I had the cutest room on the 4th floor: it was pink with flowery decorations and it had a view over the sea. I immediately fell in love it it : ))) When I saw the super stylish tub in the bath, I felt the urge to try it at once by having a luxurious bubble bath.

What makes this hotel very special is that its walls are decorated with works of contemporary and renaissance painters’ works - so staying at Negresco you feel like living in a fine gallery! Each room has a unique interior, so if you are lucky enough to come here more than once, you will probably have a completely different room every time. This is one of the many ways Negresco wishes to express that each guest is special. Breakfast was wonderful, served in authentic French style. As I entered the restaurant I felt like stepping into a fairy tale with boxes painted pink and merry-go-round horses standing around. No doubt that staying at the hotel was also a fine culinary bliss! If a real five-star experience is what you look for on Cote d’Azur, certainly Le Negresco is the best you can opt for.

www.hotel-negresco-nice.com/acces-infos/


Kisses, Festy



Sziasztok,

Régi vágyam volt újra ellátogatni a francia riviérára és most szerencsére teljesült a kérésem. Ráadásul nem is akármilyen kivitelben, mivel Nizza egyik legikonikusabb szállodájában a Le Negrescoban tölthettem az időt.
Mivel Nizzába most már közvetlen repülőjárat közlekedik Budapestről, így az odajutás is egyszerű és olcsó volt. Heti két járat indul esténként és fejenként 20-25 ezer Ft-os költséggel lehet számolni oda-vissza. Nizzában a reptér nagyon közel van a belvároshoz és közvetlen buszjáratokkal 15 perc alatt 6 euróért tudtam bejutni a városba.
A Negrescoban igazán különleges fogadtatásban volt részem, már rögtön az első pillanattól kezdve. A negyedik emelet legcsajosabb - egy rózsaszín, virágmintàs, tengerpartra néző - szobáját kaptam, amibe azonnal beleszerettem:))) A fürdőben stílusos lábaskád fogadott, amit rögtön teszteltem, első este egy forró habfürdőt vettem benne. 
A szálloda különlegessége, hogy a falakat mindenütt eredeti kortárs és reneszánsz festők munkái díszítik, olyan érzésem volt ott tartozkadásom alatt, mintha egy gyönyörű galériában laknék. A szobák mindegyike egyedi design alapján lett berendezve, így ha olyan szerencsések vagyunk, h többször is ellátogatunk a Negrescoba, akkor sem kell attól tartanunk, hogy kétszer ugyanolyan szobát kapunk. Ezzel is éreztetve, hogy a Negresco számára, minden vendég egyedi és különleges. A reggeli is pazar franciás tálalásban került az asztalra. Már az étterembe belépve igazi mesevilág tárult elém, rózsaszínre festett bokszok és díszes paripák látványa fogadott. Emellett a gasztro élmény is pazar volt. Ha egy igazi ötcsillagos pihenésre vágytok a Cote d'Azur-ön, akkor a Le Negresconál nincsen jobb választás. 
http://www.hotel-negresco-nice.com/acces-infos/



Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8912373719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása