03.30. 2017

Creativity at its best - Lenovo Yoga Book

1s_2.jpg



festy6s_5.jpgfesty1s_10.jpgfesty5s_7.jpgfesty3s_10.jpg03_yoga_book_close-up_kb.pngfesty4s_10.jpgfesty2s_10.jpg12_yoga_book_painting_creat_mode_portrait_drawing_pad.pngPhoto by Teodora Nagy


Sziasztok!


A mindennapi életben és főleg a munkában fontos, hogy megfelelő multimédiás eszközökkel tudjak dolgozni. A kreatív megoldásokat pedig mindig nyitott szemmel járva keresem, és igyekszem minél több újdonságot kipróbálni. A Lenovo Yoga Bookot nekem találták ki, ez már egészen biztos: praktikus, nagyon vékony és könnyű, helytakarékos, strapabíró, jó megjelenésű, és az izgalmas funkciókkal rengeteg teret ad a kreativitásnak. A 360 fokban forgatható kijelzője révén pedig izgalmas használati módokban, nagyon sokféleképp használható.

A Yoga Book egy hibrid táblagép, de ne úgy képzeljétek el, mint szokványos táblagépet, annál többet tud: laptop üzemmódban ugyanúgy tudjátok használni, mint egy normál laptopot, egy érintőképernyős halo-billentyűzet segítségével, ami egy gombnyomással előhívható. Az én kedvencem az alkotó üzemmód, amit egy digitalizáló tollal lehet működtetni. Ilyenkor a gép alsó felén, a create paden készített rajzok és jegyzetek valós időben jelennek meg digitális formában a képernyőn. Ha normál tollbetétre cseréled a toll belsejét, papírt teszel az alsó kreatív lapra és úgy készíted el a jegyzeteidet, a gép azt is érzékelni fogja, és azonnal digitalizálja a munkádat.

Azon túl, hogy megkönnyíti a mindennapjaimat, rengeteg kellemes pillanatot szerez nekem az új gép. Bevásárlólistát írok vele, lejegyzetelem az ötleteimet, néha pedig csak zenét hallgatok és közben kikapcsolódásként rajzokat készítek. Nagy kár, hogy felnőtt korunkra gátakat emelünk a kreativitásunk megélésében, pedig fontos része az életnek. Erre nem számítottam, de az új gépem úgy érzem, segít visszahozni azokat az élményeket, amik gyerekként természetesek voltak.

Legyetek kreatívak! ; -)

Puszi,
Festy

 

Hi Babes,

I need the best multimedia devices in my everyday life and work and I am always very keen on finding creative solutions. My new Lenovo Yoga Book proved to meet all of my expectations: it is practical, ultra-thin and light, durable and attractive, featuring some really fascinating functions that allow you to use your creativity as much as you can possibly imagine.

Yoga Book is a hybrid tablet that offers so much more than a regular one. It can be used as a normal laptop: you just press a button and its touch-sensitive halo-keyboard appears on the lower part’s black screen. While the halo keyboard is switched off, other functions work with a multifunctional pen: as a digital pen it can be used to make digital sketches and notes by drawing and writing on the lower part and upper screen displays your work on the upper screen in real time. If you place a sheet of paper on the black screen you can use the pen as a real one and your work will be converted into digital form just the same way.

My new Yoga Book makes my life easier every day and also gives me wonderful moments. I use it to make shopping lists, notes and sometimes I just draw pictures while relaxing and listening to music. It’s such a pity that we tend to repress our own creativity as we grow up, even if we know creativity is a way that leads to self-fulfilment. I’m more than surprised that a new tablet brings back an experience that was natural when I was child!

So be creative! ; -)

Kisses,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8712390027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása