05.25. 2017

Dyson Supersonic – intelligent hair dryer

festy1s_5.jpg


festy4s_4.jpgfesty2s_5.jpgfesty5s_3.jpgfesty3s_5.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok,

A Dyson sokak szerint a leginnovatívabb cégek egyike. Híres róla, hogy olyan problémákra találja meg a lehető legjobb megoldásokat, amelyek mások figyelmét általában elkerülik. A céljuk olyan intelligens gépek megalkotása, amelyek a környezetükkel összhangban működnek.

Például egy hajszárító, amelyik a többinél sokkal gyorsabb, hatékonyabb, mégis sokkal könnyebb, kímélőbb és csendesebb. Ezt olvasva biztos sokan gondoljátok, hogy igen, bárcsak nektek is ilyen lenne ilyen hajszárítótok a fürdőszobában! Én is így voltam vele, és sikerült is találnom ilyet. A Dyson felismerte, hogy a forró és zajos hajszárítók egyike azoknak a problémáknak, amelyek mások figyelmét elkerülik, ezért éveken át komoly kutatásokat végeztek, hogy megtalálják a megoldást. A Supersonic technológia kifejlesztése során 1600 km valódi hajat is felhasználtak!

Az eredmény egy a világon egyedülálló csúcstechnológia a Dyson digitális motorral, minimálisra redukált súllyal és egyedi akusztikai megoldásokkal.

Ez a csúcstechnológia hosszútávon biztosít védelmet a hajadnak, ugyanis a hajszárítóban lévő termisztor másodpercenként 20-szor ellenőrzi a készülék által kibocsátott levegő hőmérsékletét, így az nem éri el azt a szintet, ami már károsítaná a hajat. Nagyon szívesen használom, mert könnyű, csendes, kíméletes és mindemellett külsőre is modern és szép.

A Dyson olyan vállalat, amely világszerte rengeteg mérnököt és tudóst alkalmaz, milliókat fektet kutatásokba. Úgy gondolom, ez a termékeiken is meglátszik; ez a hajszárító egy mestermű!

Biztos vagyok benne, hogy hamar a kedvencetekké fog válni : -)

Puszi,

Festy

 

Hello Babes,

Dyson is considered by many to be one of the most innovative companies in the world. It is famous for finding exceptionally fine solutions to problems which others are not even aware of. They aim to create intelligent devices that work in harmony with their environment.

Like a hairdryer that is faster and more efficient yet lighter, gentler and much more silent. I am sure many of you wish you had such a thing in your bathroom. Well, I felt the same, and luckily enough, I have found one. Since hair dryers are usually noisy and damaging due to extreme heat, Dyson realized they are a problem, too, that others seem unaware of. It took them years of research (and 1600 km of human hair) to solve this problem and develop Supersonic technology.

The result is a completely unique hair dryer enhanced by unparalleled modern technology that involves high-performance digital engine, reduced weight and optimal acoustics. This technology ensures long-term protection of your hair as a thermistor in the hairdryer measures exit flow temperature 20 times per second therefore keeps temperature under control and prevents extreme heat damage.

I love it as it is extremely light, silent and gentle with my hair, not to mention its beautiful modern appearance.

Dyson employs quite a large number of engineers and scientists and invests millions of pounds in research and development. No wonder their products are of top quality. Just like this hairdryer: it’s a superstar! : -)

Kisses,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3712540765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása