09.15. 2017

Beauty – Lux-Factor skincare

festy1s_5.jpg


festy3s_5.jpgfesty2s_5.jpgPhoto by Arato Vivien



Sziasztok,

Az időjárásváltozás miatt minden évszakban figyelmet kell szentelnünk a megfelelő bőrápolásnak.

Elment a nyár, elmúlt a hőség és a sok napsütés, de azt semmiképp nem akarom, hogy ez nyomot hagyjon az arcbőrömön. A nyári hónapok alatt a bőröm sok káros UV sugárzásnak volt kitéve, és a sok utazás is megterhelő volt, ezenkívül fontos előre is gondolni arra, hogy hamarosan beköszönt az őszi-téli időjárás.

Ezért két szempontból is fontos gondoskodnom a bőröm ápolásáról: egyrészt szeretném, hogy a nyári hónapok után „kipihenhesse magát” és regenerálódhasson, másrészt szeretném felkészíteni előttünk álló szeles-fagyos időszakra.

Nekem ezekben a helyzetekben a Lux-Factor Wild 4D Hyaluron krém vált be, ezért ragaszkodom hozzá, és most is ezt használom a bőröm hidratálására.

Puszi,

Festy

 

Hello my dear Babes,

As seasons change you must always be well aware of the needs of your skin.

Summer has gone and those scorching sunny days are over but I don’t want them to leave their mark on my face. My skin had been exposed to UV radiation, and travelling so much just added fuel to the fire. It is also important to think ahead and be prepared when winter arrives.

So I want my skin to regenerate a bit after this hot summer period and I want to prepare it for the cold and protect it from the upcoming chilly winds.

I like to use Lux-Factor’s Wild 4D Hyaluron cream, it is the best in such situations.

Kisses,

Festy


Promoted post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3712992686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása