09.17. 2017

OMEGA – Style to watch out for

festy6s.jpg



festy11s.jpgfesty1s.jpgfesty3s.jpgfesty10s.jpgfesty2s.jpgfesty6s.jpgfesty8s.jpgfesty4s.jpgfesty9s.jpgfesty5s.jpgfesty7s.jpgPhoto by Nagy Teodora



Egy meghitt pillanat a város egyik legszebb pontján.
Egy ahhoz hasonló pillanat, amikor az ember eltűnődik egy műalkotás fölött.
Egy csuklón viselhető műalkotás fölött.


Svájci kaland

A rajongás azon a bizonyos svájci utazás során erősödött fel bennem igazán. Meghívást kaptam Biel-be, az óragyártás fellegvárába. Az a megtiszteltetés ért, hogy az Omega manufaktúrájában személyesen figyelhettem meg, hogyan készülnek az órák, hogyan áll össze egy műalkotássá egy sereg miniatűr alkatrész. Meghatározó élmény volt számomra, ami teljesen új szintre emelte az órák iránti rajongásomat.


A legjobb hely, ahová egy gyémánt kerülhet

60 éve, hogy az első Omega Speedmaster órák elkezdték mérni az időt. A sikerük azóta is töretlen, még mindig lenyűgözőek. Engem a ’Cappuccino’ névre keresztelt modell varázsolt el a leginkább, de nem is csoda. Rozsdamentes acél óratok, taupe-barna bőrszíj, 18 karátos Sedna aranyból készült óramutatók és nyomógombok, belül pedig egy szinte zavarba ejtően zseniális óramű. Ez a modell elérhető gyémántberakással illetve briliáns nélküli lünettával is, mely utóbbit a képeken is viselek/láthattok. Elegancia és csúcsminőség. Valódi tartalommal bíró luxus.

 

Kérsz egy Cappucinót?

Nem hiszem, hogy valaha ’nem’-mel válaszoltam erre a kérdésre, de ezúttal a kérdést sem vártam meg, azonnal szerettem volna egyet. Ha szeretnétek Ti is egy ilyen csodás órához vagy egy ilyen stílusos napszemüveghez hozzájutni, legközelebb az Andrássy úton, az Omega butikjában találjátok meg őket.

Soha jobban nem örültél egy cappucinónak ; -)

Puszi,

Festy

 

Joyful moments in one of the most charming spots in the city.
Moments of being fascinated by a piece of artwork.
Artwork that is worn around your wrist.

My adventures in Switzerland

I was on a trip to Switzerland when I really got obsessed. I was invited to the small city of Biel, a mecca of first-class watches. I had the opportunity to get an insight into a secret world where tiny precious components are put together to create masterpieces. It was a really awe-inspiring experience.

The best place for diamonds

It was 60 years ago that the first Omega Speedmaster watches started ticking, but they are still very popular. The new models are simply amazing! And it is the one called ‘Cappuccino’ that amazes me the most. Its case is made of stainless steel, it has a taupe strap and 18K SednaTM gold hands. The clockwork within is absolutely stunning, uniting technical mastery with elegance. This model is available with diamond decoration and you can also have one without gems in the bezel – like the one you can see in the pictures.

 

Would you like a Cappuccino?

I do not think I have ever answered ‘no’ to this question, and when I came home, I did not even need to be asked. I wanted one at once. If you want to get such a great watch and sunglasses, just head to the Omega store in Andrássy Ave.

It has never been so joyful to have a cappuccino ; -)

Kisses,

Festy

 

Promoted post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5712871068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása