04.05. 2019

Budapest Central European Fashion Week 2019

2s.jpg



01s.jpgfesty1s_1.jpg0s_1.jpg00s.jpg1s.jpgfesty2s_1.jpgfesty5s.jpgfesty6s_1.jpg


Sziasztok,


A képekből már láthatjátok, hogy a mai posztbejegyzéssel egy rövid áttekintést, beszámolót szeretnék nektek prezentálni a 2019-es év első és egyben legnagyobbszabású magyarországi divateseményéről a Budapest Central European Fashion Weekről. Ami - ismét - a rendezvény rangjához mérten magas színvonalon lett megszervezve.

A hagyományokhoz hűen, most is az úgynevezett Front Row Dinner gálavacsorával vette kezdetét hivatalosan a BCEFW. A programot tekintve jelentős változás nem volt az előző évekhez képes, azonban most a Pesti Vígadó Dísz Terme adott otthont az előkelő programnak.
Teljesen lenyűgözőtt a helyszín és természetesen a ‘körítés’ is. Már napokkal előtte elkezdtem tervezgetni az outfittemet. Végül egy klasszikus NUBU szettre esett a választásom, amit egyszerűen imádtam.  Rendkívül kellemes viselet volt, amihez nagymértékben hozzájárult a lenvászon anyag és a nagyszerű szabásvonal, amit egyedi, kézi gyártású RIENNE CREATION fülbevalóval és egy örök klasszikus Dior táskával egészítettem ki.

Másnap izgatottan vártam a folytatást, amikor megkezdődtek a divatbemutatók maratonjai. A kifutó már önmagában is bámulatos volt. Fényforrások voltak beépítve az amúgy fekete plasztik hatású felületen, amibe még egy köralakú emelvényt is kialakítottak, amin valószínűleg nem lehetett olyan könnyű feladat a modelleknek járni, úgyhogy le a kalappal előttük.

A magyar divattervezők színe-java képviseltette magát a rendezvényen, ezenfelül egy-két lengyel-, cseh- és olasztervező is csatlakozott.
Egytől-egyig magasszínvonalú kollekciót mutattak be, különböző stílusokat képviselve. Izgalmas, sokszínű, egyedi outfittekben vonultak végig a manökenek. Egy élmény volt foglalt - front row - pozícióból megtekinteni a showkat.

Igazi pezsgés volt a bemutatók között is, hiszen riporterek cikáztak a divatszakma meghatározó szereplőit keresve, hogy mikrofonvégre kapják őket egy interjú erejéig. A rendezvényre látogató vendégek találkozhattak színésznőkkel, énekesnőkkel, műsorvezetőkkel, divattervezőkkel, youtuberekkel, divatbloggerekkel, fotósakkal, újságírókkal. Igazán széles volt a paletta.

Outfittemet tekintve biztosra mentem. Természetesen nem volt kérdés, hogy a BCEFW teljes időtartama alatt magyar tervezők kreációiban leszek.
Másik választásom (Nubu mellett) két CAKO ruhára esett. A tervezőnőt - Kingát - régóta ismerem és rajongója vagyok a kollekcióinak. Egyszerűen nem tud hibázni. :) Mindig hordható, harmónikus darabok kerülnek ki a keze közül. Most két farmeros hatású szettet választottam tőle, amiket szintén hazai designerek kiegészítőivel tettem teljessé.
Táskák tekintetében ALMA ABONYI tökéletesen megmunkált, nőies crossbodyjával és NINI MOLNAR vagány, szőrborítású táskájával vittem egy kis csavart a lookokba. Illetve a TAGOARC forradalmian új találmánya segítségével a jövőben érezhettem magam. Intelliges karkötőjüknek mindenki a csodájára járt, amikor megmutattam, hogy egy app segítségével tetszes szerint lehet váltogatni a felületén megjelenő mintákat.

Nagyon program dús, színvonalas BCEFW-en vagyunk túl, öröm volt a részesének lenni.


Puszi
Festy

 

Sponsored post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1114770640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása