04.18. 2019

Franziska Organic

img_2931-s.jpg



festy1-s.jpgimg_2924-s.jpgimg_2962-s.jpgimg_2140-s.jpgimg_2959-s.jpgimg_2944-s.jpgimg_2961-s.jpgimg_2951-s.jpgimg_2966-s.jpgimg_2954-s.jpgimg_2926-s.jpg


Sziasztok Lányok!

Igazi, virágos és frissen nyírt fű illatban indultam el találkozni Judittal, a gasztro PR szakértőjével és kedves barátnőmmel. Nem volt egyszerű időpontot egyeztetnünk, mivel mindketten elég elfoglaltak vagyunk, szóval már jó előre vártam ezt a napot, mivel Judit mindig szuper helyeket mutat nekem. Nagyon szeretem, hogy Budapesten mindig újabb és újabb remek helyek nyílnak, ahol új ízeket kóstolhatok meg, új stílusokkal, impulzusokkal találkozom. 


A Franziska is ilyen rejtett kis zug Budapesten, az Iskola utcában - valódi bennfentes érzés megtaláálni, felfedezni ezt a gyönyörű helyet, amelyen látszik, hogy minden részletében egy megvalósult álom. Az enteriőr, a kiegészítők és a tudatosan kombinált dizájn elemek egységes stílust alkotnak, rögtön átadják a Franziska életérzés üzenetét. A friss, természetes színek és a tavaszi virágok sejtetik, hogy az ételek és italok is közel állnak a természethez. A Franziskában egy csajos brunch igazi superfood élmény is: minden egészséges, tiszta és természetes alapanyagokból készül. Nem használnak állati eredetű tejet vagy zsiradékokat, finomított lisztet vagy cukrot. Az ízek letisztultak és harmonikusak - minden falatban érezni a természetes hozzávalók finom árnyalatait. Ahogy ezeket a sorokat írom, azonnal megéhezem :)


Nagyon kellemesen töltöttük az időt, megkóstoltam számomra új ízeket és a gyönyörű környezetben könnyen elfelejtettem a hétköznapok rohanását.


Puszi!
Festy



Hi Babes,
I found a new little treasure in Budapest recently - it is a dream coming true, and not solely for the owner and creator of Franziska, but also for those who want to switch out the everyday routine and buzz of a busy capital and just relax and enjoy themselves on a sunny spring morning. My friend a gastro PR guru, Judit invited me for brunch to this amazing place - if you're looking for the best eateries and cafes in Budapest, trust Judit, she knows all the ins-and-outs of the city. So I had anticipated our meeting so much, and I have to tell you, I wasn't disappointed at all.


Franziska is a gemstone in Budapest: the sophisticated design, the selected accessories and the little touches all tell a tale. A tale of dreaming and then realizing this dream to share with others. The fresh, botanical decor and the spring flowers tell you that whatever you're served here is in close relationship with nature. All the desserts, granola bowls and sandwiches are a superfood experience. Not just delicious, but you feel empowered and energized. Only natural ingredients are used, no animal fat or milk, refined sugar or flour can step in the kitchen - and the exceptional quality and care is palatable. Just as I'm writing these lines I can feel desire for their almond brownie... :)


I spent a wonderful morning there, not only foodie-wise but also emotionally, I could just lay back, relax and switch my mind off of everyday rush.


xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7314774020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása