08.28. 2019

Must-have multi-protection for city living

festy4s.jpg



3s.jpgfesty2s.jpg2s.jpgfesty6s.jpg1s.jpgfesty1s.jpg4s.jpgfesty5s.jpgfesty3s.jpg


Sziasztok Lányok!

A naptár szerint vége a nyárnak - de micsoda nyár volt! Fantasztikus élményekben volt részem az utazásaimon és a fesztiválokon, és, bár szeretem az őszt és alig várom már az új trendeket és inspirációkat, amit az új évszak hoz magával, egy kicsit még élvezném a forró napokat és a felhőtlen érzést, ami a nyárhoz kötődik. Ti hogy vagytok ezzel? Vártátok már az őszt, vagy inkább még a nyarat élveznétek?

Az évszakok változásával nem csak a trendek és az öltözködés változik, de a bőrápolási rutinunk is. 30 felett már kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk a bőrünk igényeire, és mindig az évszaknak és az időjárásnak is megfelelő arcápoló termékekkel védjük a káros környezeti hatásoktól. A városba és a rohanó hétköznapokba visszatérve ezért a Clarins Anti-Pollution sunscreen fényvédő arcápolóját használom, amely védi a bőrömet a szennyeződésektől és a káros UV-sugaraktól is. Az SPF 50 fényvédő hatékony a bőr öregedése ellen, és nem hagyja, hogy napsugárzás hatására sötét foltok alakuljanak ki az arcbőrön. Azt szeretem ebben a termékben, hogy olajmentes a textúrája, és nem színezett, ezért tökéletes sminkalap, amit bátran használhatok nap mint nap.

A másik kora-őszi kedvencem a Clarinstől a Radiance Plus Golden Glow Booster, amely segít meghosszabbítani a nyári ragyogást. Különleges formulája segítségével segít megőrizni a ragyobó barna bőrszínt és egy kis extra csillogást is kölcsönöz az arcbőrnek. Szerintem tökéletes, ha egy kicsit még élvezni szeretnéd a nyári hangulatot így az ősz kezdetén :)

Puszi!
Festy



Hi Babes,

summer is officially over - at least according to the calendar. I love autumn, don't get me wrong, but this year summer was so full of travel, experiences, festivals and enjoyment that it felt really short, especially now that I'm moving houses... Have you ever felt the same? That you just want to prolong that summer-y feel? Or are you all for autumn?

The seasons' changing always promises something new - in terms of trends, outfit ideas and inspiration but also requires us to change our daily face care routine. Sounds flat? Well, it shouldn't, as it is extremely important to protect our skin against the actual dangers it faces. In the summer it was extreme radiation, bright sunlight, dry air and probably not getting enough sleep, while in autumn the main enemy is pollution and environmental stress. My favourite solution for this is the Anti-Pollution sunscreen by Clarins, that also has an SPF 50 to help protect my skin from photo-aging (that is aging caused by UV rays) and dark spots. Over 30 it's essential to give your complexion as much protection as possible, because otherwise all the stress and damage that has been done to it in all your life, accumulates and starts to show. I love the oil-free formula of this sunscreen, I find it is a perfect layer under make-up that I could use every day.

My other favorite is the Radiance Plus Golden Glow Booster, also by Clarins, that helps to enhance the tanned complexion and elongates the lovely bronze colour acquired during the summer months. It also gives my skin an additional glow, that I really like, because somehow, it still feels like summer :)


Szponzorált tartalom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2215182926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása