07.20. 2012

Festy in Népszabadság



Szerda reggel felhív az egyik barátom, hogy lapozgatta a Népszabadságot, és egyszer csak meglátta a fényképemet… :)
A Kiscelli Múzeumban megnyílt egy divat kiállítás a Street Fashion Budapest című projekt keretén belül. Különböző stílusirányzatokat mutat be a tárlat, dokumentálva a Budapesti utcai divatot. Az újság szerkesztői a hippi stílust választották illusztrációnak, így kerültem bele a cikkbe…:) Hihetetlen ott látni magamat és ráadásul a kedvenc stílusomban! :)


One of my friends called me on Wednesday morning and told me that he had spotted my photo in Népszabadság newspaper...
A fashion exhibition was opened as part of the Street Fashion Budapest project in the Museum of Kiscell. It displays different styles, showing the street fashion in Budapest. The editors of the newspaper chose the hippi style to illustrate their article, that is how I got there... It is unbelievable to see myself in my favourite style!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr685473127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása