08.10. 2012

Birmingham #7









A Birminghamről szóló post sorozatomnál elérkeztünk az utolsó naphoz. Tesómmal bementünk a belvárosba ajándékokat venni, shoppingolni és nézelődni… Elvitt olyan helyekre, amiket mindenképpen érdemes volt megnéznem. Nem is gondoltam, hogy a várost behálózza egy csatornarendszer, melynek partján hangulatos pubokra leltünk… Végül még egy angol Vogue-ot is sikerült beszereznem! :)


We got to the last day in my Birmingham series. We went to town with my sister to do some more shopping, buy presents and look around... She took me to places which were definitely worth visiting. I wouldn't have thought that a canal network runs in the city centre, we found a lot of nice pubs on the side of the water... Finally I managed to get an English Vogue as well!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr35473110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása