11.29. 2012

Festy in Cosmopolitan




Úgy örülök, hogy cikk lett ebből a témából, mert szerintem nagyon fontos a motiváció az életünkben. Mindenkit csak bíztatni tudok arra, hogy tűzzön ki különböző célokat és álmokat, ha kitartóan akarjuk, akkor előbb utóbb teljesülni fognak! Szerintem, érdemes motivációs táblát készíteni, mert minden nap emlékeztet a céljainkra és csodákra képes… :)


I am very happy to write an article about this topic as I think motivation is very important in our life. I can encourage everyone to set different objectives and dreams to achieve and if you want them persistently, you will see that after a while they will come true! I think it is worth making motivation boards because they remind you of your aims every day and it can make wonders happen...
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr985473019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása