02.22. 2013

London Fashion Week #4














A negyedik napról két divatbemutatót emelnék ki, és mutatnék be nektek. A első showt a Somerset House óriási sátrában tartották. Hihetetlen hangulat uralkodott a helyszínen. Több szász kamera villogott, amikor a kifutón végig vonultak a modellek Emilio de la Morena különleges kreációiban. Közben megismerkedtem két lánnyal az egyik itt tanul divatot az egyetemen, a másik meg helyi blogger. Aranyosak voltak azóta is tartjuk a kapcsolatot. A délutáni Ekaterina Kukhareva divatbemutatót egy másik helyszínen tartották egy gyönyörű dísz teremben. Ennek is megvolt a maga varázsa...


I would emphasize and present two fashion shows from the fourth day. The first one was held in the huge tent of Somerset House. The atmosphere was unbelievable. Hundreds of cameras were flashing when the models walked through the runway in Emilio de la Morena's special creations.
During the show I met two girls, one of them studies fashion in London at university, the other one is a local blogger. They were lovely, we have been keeping touch since then.
The afternoon Ekaterina Kukhareva fashion show was held at another venue, in a wonderful ball room. It also had its own magic...
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr15472931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása