05.09. 2013

CUP OF FASHION – Generation Y




Csalár Bence által szervezett Cup of Fashion kerekasztal beszélgetés sorozat következő alkalma május 15-én, szerdán este 6 órától kerül megrendezésre a Púder Bárszínház-ban


A beszélgetés témája: Y GENERÁCIÓ

Mit is jelent pontosan?

Az Y generáció (1976 és 1995 között született emberek) egy egészében új nemzedék, amelynek tagjai a technika látványszerű fejlődésével együtt nőttek fel. A fogyasztói társadalom alakítója és húzórétege tökéletesen eligazodik a legújabb trendek között, életvitelükre pedig a pörgés és a modern, haladó gondolatok preferálása a jellemző.



Ezúttal négy vendég fogja megosztani érdekes tapasztalatait:

Oltai Kata, kurátor, aki sikert sikerre halmoz. A kortárs művészetek szakértője korábban a Ludwig Múzeum kurátoraként tevékenykedett, jelenleg pedig szabadúszóként igyekszik a kultúrára fogékony és művészetekre vágyakozó embereket magával ragadni.

Sármán Nóra, Magyarország egyik legkeresettebb és legtehetségebb divattervezője, akinek alkotásai többek között már Párizs, Milánó és Barcelona kifutóit is megjárták. Romantikus hangulatú ruhái mindenkit elvarázsolnak, akárcsak a tervező személye.

Benus Dániel, a Daniel Benus márka designere 2011-ben megnyerte a Fashion Awards-on a legjobb fiatal divattervező címet, azóta pedig számos kreációval örvendeztette meg a stílusra szomjas magyar férfiakat.

Zsólyomi Norbert, Magyarország vezető divatfotósa, aki 2011-ben hazavihette a legjobb divatfotósnak járó Fashion Awards díjat. Norbi olyan nagy magazinoknak készít rendszeresen anyagokat, mint a Glamour, Elle, Marie Claire, InStyle és a PS Magazin. Munkái személyes kedvenceim közé tartoznak, így megtisztelő, hogy a BENCECSALAR.com-nak is több fotót készített korábban.


FACEBOOK EVENT


Fotó: Wanda Martin – Photographer
Smink: Eszter Galambos makeup artist, Leticia Patat sminkes
Haj: Szamosi Judit
Modell leány: Dorina Csalar
Szemüveg: mrs Herskin
Ruhák: Mark Molnar, H&M

A helyszínt köszönjük a Művész Kávéház vezetőségének!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr415472844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása