11.05. 2013

Outfit - Budapest

festy1s.jpg

festy2s.jpgfesty3s.jpgfesty4s.jpgfesty5s.jpgPhoto by Iszak Eszti

Outfit:
Jacket: Camaieu
Shirt: Primark
Jeans: Forever21
Shoes: Adidas
Watch: Gooix
Necklace: Stradivarius
Cap: Primark
Belt: Springfield

 

Miközben ezeket a képeket retusáltam, akkor szembesültem vele, hogy egy héttel ezelőtt még milyen jó idő volt... Ohhh, bárcsak átugorhatnánk a telet vagy elutazhatnánk minden évben egy homokos trópusi tengerpartra... Imádom a napsütést és a vidám színeket, ezért ez a borús szürkeség kicsit lehangoltá tesz... Szerencsére az egyik barátnőm Any ma estére elhívott bandázni, így nem lesz időm szomorkodni az időjárás miatt. :)

Szeretem keverni a stílusokat egy outfiten belül, meg persze a kényelmes edzőcipőkben szaladgálni a városban. Ezek a dolgok inspiráltak, amikor összeraktam ezt a szettet.
Puszi, Festy
 
 
While I was working on these pictures, I realized what a nice weather we had a week ago... 
I wish we could skip winter or travel to a sandy, tropical beach every year... I love sunshine and cheerful colours so this grey season makes me a bit depressed... Luckily, one of my friends, Any invited me over for tonight so I won't have time to be sad about the weather. :)
I like mixing the styles within an outfit and running about in comfy trainers in the city. These were the things that inspired me while putting this set together. 
X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr455616579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása