12.25. 2013

Christmas outfit

festy2s_1.jpg




festy3s.jpgfesty4s.jpg

festy5s.jpgfesty1s_1.jpgfesty6s.jpgfesty7s.jpg

Photo and video by Lëon Noël


Outfit:
Coat: Mango
Handmade sweater: Gelléri Mirtill
Leggings: Stradivarius
Watch: Michael Kors
Bracelet: Látomás
Scarf: H&M
Cap: H&M
Boots: Zara


Tegnap a Szent Estére haza jöttem Rácalmásra a családomhoz, és még maradok pár napot, hogy találkozzak a rokonokkal, és egy kicsit kikapcsolódjak a pesti nyüzsgésből... Duna menti falu révén nagy hagyomány nálunk Karácsonykor a házi készítésű halászlé. Bármennyit meg tudnék belőle enni. Az Instagramomra töltöttem fel róla pár képet, amiket ITT meg tudtok nézni. A ma esti program Dunaújvárosban folytatódik, mert találkozunk a barátainkkal. 

Láthattatok egy rövid VideoOutfit-et, amit  Lëon Noël-lel készítettük, hogy felkeltsük az érdeklődéseteket a most feltöltött Karácsonyi szettre. Ezzel a kis hangulatos videóval és képekkel szeretnék mindenkinek Kellemes karácsonyi Ünnepeket kívánni! Remélem, teljesült minden kívánságotok, és boldogan töltitek el ezt a pár napot a családotokkal és szeretteitekkel! :)
Sok puszi, Festy

 

Yesterday I came home to Rácalmás to my family for Christmas Eve and I am staying some more days to meet relatives and stay away from the busy Budapest for a bit... Homemade fish soup at Christmas is a great traditions in my village by the side of the River Danube. I could eat any amount of it. I have uploaded some photos of it to my Instragram, you can check them HERE. The programs continue in Dunaújváros tonight, we are meeting our friends. 

You can see a short VideoOutfit which we made with Leon Noel to call your attention to the Christmas outfit uploaded just now. We would like to wish you all Merry Christmas with this little video and photos. I hope all your wishes have come true and you are spending these few days with your families and beloved! :)
X x 
Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr875708381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása