01.09. 2014

Calzedonia, Intimissimi and Tezenis S/S collection 2014 press day

festy-calzedonia-s.jpg



calzedonia5.jpgcalzedonia3.jpgcalcedonia.jpgcalzedonia 2.JPGcalzedonia7.jpgcalzedonia6.jpgcalzedonia11.jpgcalzedonia8.jpgcalzedonia10.jpg


Ma délután megismerkedhettem az Intimissimi, Calzedonia és a Tezenis legújabb nyári kollekciójával. Nagy érdeklődéssel néztem a gyönyörű fehérneműket, mert már régóta törzsvásárlójuk vagyok. Idén az Intimissimi főként arra fektette a hangsúlyt, hogy minőséget alkosson finom anyagokból. A legjobban az a fejlesztésük tetszett, amikor merevítődrót nélkül oldják meg melltartókat, hogy még kényelmesebbek legyenek. Az Intimissimi nyári csipke ruháit is szeretni fogom, mert nagyon közel áll hozzám a hippi stílus. Szeretem az élénk színű fürdőruhákat, mert jól tudnak mutatni a lebarnult bőrön. Miközben írom a postot teljesen beszippantott a nyár hangulata és hajlamos vagyok percekre elábrándozni azon, hogy milyen jó lenne most egy tengerparton süttetni magamat… :)

Pár szóra megemlíteném az Intimissimi kampányfotóit is, mert gyönyörű képeket készítettek Alyssa Miller szupermodellről New York belvárosában egy csodálatos tetőkertben. A kollekció újraalkotott anyagaival, szabásával és formáival összhangban a képek is a szexi irányába mutatnak, határozott és kortárs vonásokkal.
 
 
Puszi, Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr365749298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása