03.15. 2014

Outfit - Budapest

festy6_1.jpg

festy7_1.jpgfesty9_1.jpgfesty8_1.jpgfesty2_1.jpgfesty3_1.jpgfesty1_1.jpgPhoto by Gregus Máté

Outfit:
Spring jacket: Mango

Jeans: Mango
Bag: Versace
Boots: Stradivarius
Bracelet: Mango
iPhone case: iPeel



Kint gyönyörűen süt a nap, de sajnos én mára azt terveztem, hogy egész napot bent töltöm a lakásban, mert mozgalmas hetem volt és nem sok időm jutott a blogposztok készítésére. Be kell hoznom a lemaradásomat és még rengeteg levélre is válaszolnom kell. Délután jön át Laci és Berni, hogy megbeszéljük a következő FESTYCHANNEL résznek a forgatókönyvét. 

Helyettem is használjátok ki a szép időt és töltsétek ezt a napot a szabadban! :)

Egy kicsit térjünk rá a mostani szettemre… :)
Az átmeneti kabátokkal szerintem nem csak én vagyok bajban, hogy mikor, és hogyan hordjam őket… Szeretem a tavaszt és az őszt, de sajnos az utóbbi években szinte eltűntek, és már alig van átmenet a nagyon hideg, és a kánikula között. Ezért sokszor elbizonytalanodom, hogy érdemes-e átmeneti kabátokat vennem, mert úgyse tudnám őket kihasználni. Persze, ha shoppingolásnál beleakadok egy-egy szép darabba, és ráadásul jó áron, akkor nem nagyon bírom otthagyni bármennyire is tudom, hogy számomra nem a legpraktikusabb viselet. 
A többit itt tudjátok olvasni a Marie Claire-en:
http://marieclaire.hu/Divat/2014/03/12/Megmutatjuk-hogyan-kell-hordani-az-atmeneti-kabatot

Szép hétvégét!
Puszi, Festy


The sun is shining but unfortunately I decided to stay at home all day as I had a very busy week and I didn't really have time to write posts. I have to catch up and reply to a lot of letters. Laci and Berni are coming in the afternoon to discuss the scenario of the next FESTYCHANNEL episode. 
Take advantage of the nice weather instead of me, too and spend the day outside! :)

Let's turn to my current set... :)
I guess I am not the only person who has a problem with light coats, when and how to wear them... 
I love spring and autumn but unfortunately they have almost disappeared in the past years and there is no transition between very cold weather and sweltering heat. That's why I get confused sometimes whether to buy light coats or not because I can't really wear them a lot. But of course if I come across a nice one while shopping on a good price, I will not leave it in the shop even if I know that it is not the most practical wear for me. 

You can read the rest of it here in Marie Claire:
http://marieclaire.hu/Divat/2014/03/12/Megmutatjuk-hogyan-kell-hordani-az-atmeneti-kabatot

Have a nice weekend!

X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr345860923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása