06.11. 2014

NoBorder Haj és Designer Szalon

5.jpg

2_1.jpg1_1.jpg4.jpg6.jpg

Budapest design élete évről-évre egyre élénkebb és sorra új üzletek, műhelyek, és közösségi terek nyílnak. Nincsenek határok, mondja a NoBorder Haj és Designer Szalon üzletükben nyitottak mindenre, ami a stílussal kapcsolatos. Így nemcsak frizuránk elkészítése miatt érdemes betérni a belvárosi, Hársfa utcai szalonba.

Amíg a festék hat, vagy amíg barátnőnkre várunk – vagy persze hajazástól függetlenül is -  hazai tervezők egyedi darabjai közül válogathatunk a NoBorderben, hogy aztán szép hajjal és szép ruhával távozhassunk onnan.

Andi a szalon alapítójának szavai:

Az üzlet koncepciója, hogy minél több kreatív ember jelenjen meg az üzletben: fodrászok, sminkes és divattervezők is. Szeretnénk egy közösségi teret létrehozni, ahol mindenki jól érzi magát, és vendégeink csak úgy beugranak hozzánk egy kávéra, baráti csevejre. A NoBorder fodrászat & dizájn shoppal ismerkedtünk meg. 


Fodrászat

Andi: az üzlet megálmodója, fodrász és divattervező (MZF márka), 2éve fodrászkodik, és észrevette, hogy hogy a divat és a fodrászat nagyon jól tud együtt működni, miután otthon már nem tudta fogadni vendégeit, ekkor jött az ötlet

Kinga: brazil hajegyenesítés a specialitása


Sminkesek
Judit: természetes alapanyagokból készült sminkek, a Lily Lolo márka egyedüli magyarorszsági forgalmazója
Moncsi: több, mint egy éve sminkel, illetve elsajátította az úgynevezett karaktersminket


Tervezők
Ruha – MZF, SustiKKrisztA
Ékszer - Artdrops
Lakberendezési kiegészítők - Rekreálom
Táska (június 15-től) – Cimbi

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr666296135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása