02.16. 2015

Fashion Kick-of - Best fashion trends to try in 2015

7a.jpg

Sziasztok!

Csütörtökön már el is kezdődött a New York-i fashion week, ám mielőtt belecsobbannánk az új divathetek őrületébe, a legütősebb tavaszi-nyári trendekből szemezgettem. Íme az én TOP 10-es listám – amik közül jó pár már heteken belül be fog robbanni a köztudatba. 




1.jpgReserved, Mango, Michael Kors


Hegyes orrú balett cipők

Igazából már most tele vannak velük az üzletek: Mango, H&M, Reserved, Humanic… - kár is lenne tovább folytatni, az idei nyár slágere biztosan ez a cipő lesz. Michael Kors fűzős balerináját (fent) például sorra koppintják le a fast fashion márkák - csodálkoznék ha pár héten belül nem jelenne meg a Zarában. 



2.jpgVersace, Ralph Lauren, Versace


Asszimetrikus felsők

Mindig is sokkal több lehetőséget és fantáziát láttam a felemás darabokban, de az elmúlt néhány évben vészesen kevés helyen lehetett ilyen toppokat, ruhákat vásárolni. Bár az Asos webáruháza már tele van asszimetrikus felsőkkel, itthon még nem hódít ez a trend.



3.jpg

Dior mirror szemhéjtus-matrica

Állítólag nagyon tartós, nem kopik le, felfrissíti a tekintetünket és több alkalommal is fel lehet használni ezt a négy színben kapható fazont – amit más márkáknál még nem láttam, de tavasz végére biztosan már a csapból is ez fog folyni. Én a természetes dolgokat jobban szeretem, nem szívesen pepecselnék az állandó ragasztgatással, ráadásul fekete színben még nem is kapható – ez pedig jócskán levon az értékéből.



4.jpgRoberto Cavalli, Zara, Thakoon


Telitalpú nyári cipők

Soha nem értettem, hogy egy nőnek miért kéne órmótlan cipőt viselnie, de valami miatt ez a cipő is nagyon felkapott: egytől egyik minden webshopban találkoztam vele. Nem tudom, hogy itthon mennyire lesz elterjedt ez a fazon, de valami az súgja, hogy bőven fog belőle maradni a kiárusításokon.


5.jpgVersace backstage


Természetes megjelenés

Imádom, hogy végre megint divatba jönnek a ’nude’ sminkek, bár elég szomorú, hogy újabb trendőrületre van szükség ahhoz, hogy a nők végre kevesebb festékkel is fel merjék vállalni az arcukat. Szoláriumozott, barnított bőrű, strasszozott műkörmös csajok: a kevesebb néha több!



6.jpgChloé, Zara


Gladiátor szandálok

Négy-öt éve óriási divat volt a gladiátorok mindenféle verziója: szerencsés előnyben vannak azok, akik nem ajándékozták el vagy dobták ki (?) a cipőiket – én ennél jobb és kényelmesebb lábbelit alig tudnék Nektek ajánlani a nagy kánikulára. Oké, azért az Ipenema-stílusú szandálok még mindig verhetetlenül vezetik a mezőnyt.



x.jpgMoschino

Barbie-kultusz

Az idén 56 éves Barbie-n egyszerűen nem fog az idő, öltözködési stílusa pedig népszerűbb, mint valaha: Jeremy Scott, a Moschino tervezője például egy egész kollekciót szentelt neki, idén pedig egyre több csajos, pink színű ruhával fogunk az utcákon találkozni.



8.jpgTopshop 2012 tavaszi-nyári kollekció


Metálos hajspray

Véget ért az ombre-láz, túl sok újdonságot ez a trend már nem tud mutatni, kivéve persze ezt: a Redken fejlesztette ki az első metálos (arany illetve ezüst) színű hajsprayt, aminek intenzitását a rétegek felfújásával fokozatosan növelhetjük. Sajnos hiába kerestem az eredményről fotót, a terméket még nem árulják.



9.jpg

YSL Volupté Tin-in-Oil szájfény

Íme a világ első olajos szájfénye! Lehet, hogy első hallásra kicsit bizarrnak hangzik, de ez a forradalmi újítás nagy valószínűséggel a többi márka szájfényének alapja lesz: jobban tapad az ajkaidra, kevésbé ragad és a magas vitaminforrása miatt még táplál is! Bizony, jól olvastad: ez az első szájfény ami nem szárítja az ajkaidat.



10_1.jpg


LOB-frizura

Nem tudtam kihagyni az összeállításból a vállig érő frizurák trendjét sem: szinte az összes divatmániás híresség már ilyen hajjal hódít – és ez a hullám csak még jobban terjedni fog a környezetedben élőkre is. Pozitívuma, hogy mindenkinek jól áll: egyedül a vékony, igénybevett hajjal rendelkezőknek nem ajánlom.



Ti kipróbáljátok majd valamelyik trendet? Nekem már megvannak a kedvenceim!

Gréta



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr507179075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása