08.14. 2015

Guerlain L’Homme Ideal nyereményjáték

homme_ideal_flacon_reflet_w.jpg

1_3.jpg
2_3.jpg





Sziasztok!


Guy Richie legújabb filmjét a Az U.N.C.L.E. Emberét augusztus 20-án mutatják be a mozikbanA filmben elegáns jóképű férfiakat láthatunk, akikre teljesen illenek a Guerlain legújabb illatának a L’Homme Ideal-nak a tulajdonságai. Ha majd megnézitek a filmet, akkor ti is láthatjátok a hasonlóságot! :)


AZ IDEÁLIS FÉRFI SZELLEMES

Először egy ragyogó, friss fej jegy illatát érezzük, mely tökéletesen illik viselőjének élénk intelligenciájához. A citrus gyümölcsök kölcsönzik az illat pikáns, szellemébresztő oldalát, a rozmaring aromásabbá varázsolja, míg a narancs virág romantikussá teszi ezt a harmóniát.

AZ IDEÁLIS FÉRFI JÓKÉPŰ

A hihetetlenül érzéki „amaretto” szívjegy SZÉPSÉGET kölcsönöz az illatnak. A manudula - tonka bab duóhoz a Guerlain parfüm készítője egy titkos alapanyagot is hozzáadott. A vanília pedig az illatjegy lágyságát, édes és izgalmas melegségét erősíti.

AZ IDEÁLIS FÉRFI ERŐS

A FÉRFIAS ERŐT a fás bőrös alapjegyek határozzák meg. Az egész illat fás jegyek köré lett építve, hogy ereje és tartása legyen: indiai vetiver, cédrus és bőr modern megfogalmazásban.
Összességében az illat üzenete egyértelmű: egy megkülönböztetett, férfias, kifinomult férfival állunk szemben. 



NYEREMÉNYJÁTÉK

Készültünk nektek egy kis nyereményjátékkal is. Ezekre a kérdésekre kellene válaszolni, hogy nyerhessetek. A helyes válaszokat az ürlapon jelöljétek be. Annyit segítek, hogy a helyes válaszok el vannak rejtve ebben a blog posztban és a Smink & Makeup blog-on, amit itt találhattok: 
http://makeup.blog.hu/2015/08/14/nyerj_l_homme_ideal_cologne_parfumot

 
A nyertesek között 4 db L’Homme Ideal ajándékcsomagot és 3 db mozis ajándékcsomagot sorsolunk ki. :)


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr867704730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása