10.01. 2015

NYFW - GANT fashion show


img_0123.JPG



img_0990.JPGimg_0991.JPGimg_0110.JPGimg_0989.JPGimg_0988.JPGimg_0103.JPGimg_0126.JPG

Sziasztok!
Ebben a posztomban a GANT bemutatóról olvashattok egy kis beszámolót. Azt hiszem a New York Fashion Week-en ez a show volt a legkedvesebb számomra, mert nagyon szeretem a márkát, és amit képvisel: elegáns, letisztult és nagyon jó minőségű anyagokkal dolgoznak. Meg persze, ha ingről van szó, akkor mindenkinek egyből a GANT ugrik be! :)


A mostani bemutató igazán rendhagyó volt és nagyszabású, mert most szeptemberben új arculatot váltott a márka, ami mindenkinek azt sugallja, hogy nincs megállás és folyamatosan lendületben vannak és nyitottak a megújjulásra.


Nagyon tetszett a helyszín, hogy egy hatalmas loftos teremben egy exkluzív fogadással összekötve lehetett megnézni az új kollekciót. ezeket a statikus bemutatókat sokkal jobban szeretem, mint a catwalk-ot, mert ilyenkor több időnk van lefotózni és alaposan megnézni a ruhákat.


A show után este várt ránk egy zártkörű after parti. Izgalmas volt betekinteni New York éjszakai életébe, új emberekkel megismerkedni és egy kicsit bulizni is. 
Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr77876408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása