05.17. 2016

Hard Rock Cafe - 80s style

festy5s.jpg


festy2s_1.jpgfesty6s.jpgfesty1s_1.jpgfesty7s.jpgfesty9s.jpgfesty10s.jpg0853_1200px.jpg0792_1200px.jpg0303_1200px.jpg0837_1200px.jpg0213_1200px.jpg0236_1200px.jpg





Sziasztok!


Biztosan mindannyian hallottatok már a Hard Rock Cafe-ról – vagy találkoztatok vele filmekben -, sokszor amerikai ételeikkel azonosítjuk a márkát és nem is tudjuk, hogy klasszikus kollekciójuk már Amerikában és számos ország divatjában ikonikus alapdarabnak számítanak. Arról nem is beszélve, hogy vannak fanatikus gyűjtök is, akik a classic pólókat a jellegzetes Hard Rock Cafe logóval minden városban megvásárolják, amerre járnak.

Mivel mostanában újra hódít a letisztultabb minimal style, beszereztem én is egyet, hiszen ez a póló egy kiváló alapeleme, kiegészítője lehet egy 80-as évek stílusához illő szettnek, ráadásul ezt a darabot könnyen lehet kombinálni farmerekkel, és a most divatos retro tornacipőkkel. Szokás, hogy ezeket a classic pólókat stylistok, divattervezők átalakítják, ahogy ezen a videón is láthatjátok. A fesztivál szezon közeledtével én is gondolkozom rajta, hogy levágjam a póló alját és egy crop topot készítek belőle, amit máris lehet hordani egy magasított derekú szaggatott farmernadrággal és egy gladiátor szandállal. Szuper és kényelmes outfit lesz a Sziget Fesztiválra.

Ti milyen összeállításhoz tudnátok elképzelni ezt a pólót?


Puszi, Festy


Hello,


Everybody knows Hard Rock Cafe, at least from the films. Usually we think about the american food, when we hear this name. But they also have a classical collection, which consist of the basic items of fashion from Amercia and from many countries all around the world. Not to mention those fanatics, who buy a T-shirt with the Cafe logo any city they visit.

As we know, this year the minimal style is still fashionable, so I got my own Hard Rock Cafe T-shirt. This T-shirt can be a perfect basic item of a 80‘ years set, furthermore the good news is that, we can combinated easily with jeans and retro sneakers.

But usually the stylists and the fashion designers reform these T-shirts, as you can see in this video. The festival season is coming, and I think I should make a crop top from my T-shirt, which could be a perfect set for the Sziget Fetsival with a high wasted, rugged jeans and a gladiator sandals.

Which set would you add this T-shirt?

Lots of love,

            Festy

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr958715270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása