03.20. 2018

#GAStories

festy1s_1.jpg



festy5s_1.jpgfesty3s_1.jpgfesty4s_1.jpgfesty2s_1.jpg

Photo by Nagy Teodora



Sziasztok!

Hétköznapokon gyakran hordok farmert, úgy érzem, a farmer az a ruhadarab, amelyben minden körülmények között kényelmesen érzem magam. 
Még emlékszem, amikor kamaszkoromban megkaptam az első, vágyva vágyott farmeremet. Akkoriban ez elég menő dolognak számított, úgy éreztem, enyém a világ :) na de, viccet félretéve, a kedvenc farmerem velem volt az emlékezetes első randin, elkísért fesztiválokra, táborokba... számtalan élmény kötődik hozzá. 
Bár manapság már számos farmer lakja a gardróbomat, az érzés még mindig a régi. Tudom, hogy a blue jeans nem csak egy a sok ruhadarab közül, hanem minden fontosabb hétköznapi kihívás során számíthatok rá. Nyugodtan mondhatom, hogy a farmer számomra alapdarab, amelyhez bármely élethelyzetben bátran nyúlok, ha stílusos, de laza outfitet keresek. Ez a lezser és vagány GAS Jeans farmer kényelmes szettet alkot a pasztell felsővel és a sportos city outfitek elmaradhatatlan kiegészítőjével, a fehér sneakerrel. Városi élményeket, Margitszigeti sétát vagy akár egy laza szombat délelőtti piacozást tervezel? A kedvenc farmered mindenhová elkísér. 
Puszi!
Festy 



Hi Girls,
do you still remember your first pair of jeans? I do. It was my favorite and I had been waiting for buying it for so long... Back in the days it was something symbolic and we really did appreciate and enjoy our fave jeans. Mine were with me on that very special first date, we went to the cinema :) but the jeans lasted longer. Joking aside, I remember festivals, camps, concerts and it was always a pair of jeans. 
Nowadays, I'm still a fan of the blue jeans. I have several pairs, of course. For me, jeans are something more than just a piece of clothing. It's more like a lifestyle. I know I can rely on a pair of jeans every day, any day, whatever challenges that days holds. Denim is part of the basic wardrobe, it is so versatile. The core of today's outfit is this casual pair of jeans by GAS Jeans with the ring studs has a little grunge to it, which I love. I paired it with a soft pastel top and my favourite white sneakers. 
When you are planning some sightseeing, visiting a Sunday market or maybe a lazy Saturday with friends, just trust you favorite pair of jeans.
xoxo
Festy


Szponzorált poszt/Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4113791388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása