04.29. 2018

Just dare Bvlgari

festy2s_1.jpg



1s_2.jpgfesty3s_2.jpg3s.jpgfesty1s_1.jpgfesty5s_1.jpgfesty4s_2.jpg2s_1.jpgfesty7s_1.jpgfesty6s_2.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok Lányok!

A Bulgari Omnia parfümöt biztosan Ti is ismeritek, hiszen egy valódi klasszikusról van szó, amely pont olyan elengedhetetlen része egy nő repertoárjának, mint mondjuk egy klasszikus táska. Eddig minden új Omnia illatkreáció nagyon tetszett, kíváncsian vártam már a Pink Sapphire-t is. 
 
És akkor képzeljétek, csomagot kaptam a Bulgaritól! A világon mindössze 200 influencernek küldtek ilyen fantasztikus rózsaszín ajándék boxot, és én vagyok az egyik! 
A doboz gyönyörű pink színben pompázik, az új Bulgari Omnia parfüm, a Pink Sapphire tiszteletére. Az Omnia parfümöket mindig egy-egy drágakő ihleti, ezt az üdítő virágos illatot a rózsaszín zafír inspirálta. Az élénk, virágos illatjegyek és a mélyebben megbúvó érzéki fás-pézsmás alapjegyek együtt merész, vidám hangulatú illatot alkotnak. A felhőtlen boldogság, a nyár és a szabad önkifejezés illata. A Várban, a virágba borult cseresznyefák alatt pontosan ez az érzés kerített hatalmába. 
A képeken láthatjátok még s csodaszép pink karkötőt, ami a rózsaszín zafírt mintázza és persze a kedvencemet, a rózsaszín Instax Mini Polaroid kamerát, amellyel remélem, sok ilyen boldog és inspiráló pillanatot örökíthetek még meg!
Puszi!
Festy
Hi Babes,
I'm such a happy girl, as you can surely see on these photos, taken under the blossoming cherry trees in Buda Castle. 
I'm am so excited to share, that I am one of the only 200 influencers worldwide, who were honored to receive this amazing pink box from Bulgari. I could not believe it :) I've been long enchanted by the Bulgari Omnia fragrances. You know, that I believe in always choosing the fragrance to our mood and the occasion to express ourselves to the fullest. As a creative person, I love to experience with fragrances and style, so this beautiful box was the perfect surprise. 
The box itself was also pink as a tribute to the new fragrance, Pink Sapphire. Each and every perfume in the Omnia range is inspired by a precious stone. Pink Sapphires are really rare, just like those moments, when everything is perfect around you. When you dare to express yourself and are applauded, or when you are with your friends and you lol at the same time for no apparent reason. Those moments are like pink sapphires - sparkly, joyful and precious. And these are exactly the ones I will capture with the cute candy colored Instax Mini :) 
I'm also in love with the pink leather bracelet, isn't it a perfect match with the cherry blossoms? 
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9913916316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása