08.06. 2018

Beauty - La Prairie, Platinum Rare Cellular Night Elixir

1s.jpg



4s.jpg2s.jpg3s.jpg



Sziasztok Lányok!
 
Éjszaka minden lehetséges. Éjszaka, a sötétség leple alatt születnek új gondolatok, az álmokból válaszokat kaphatunk a dilemmáinkra, a testünk ellazul, az elménk megnyugszik, és reggelre, mintha kicseréltek volna minket. Az éjszaka a sejtjeink számára is a megújulás időszaka. Ilyenkor, mialatt pihenünk, a szervezetünk nagy energiákkal dolgozik a sejtek regenerációján, éppen ezért, az éjszakai pihenés a bőrápolás legfontosabb időszaka. 
 
A La Prairie legújabb széruma, a Platinum Rare Cellular Night Elixir pontosan ezt az éjszakai sejtmegújulási folyamatot használja ki, hogy ritka, kivételesen hatékony összetevőinek segítségével reggelre felébressze és átalakítsa a bőrt. A sejtterápia általi bőrfiatalítás terén végzett tudományos kutatás és a merész innováció eredményeként a La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir már egyetlen cseppje is fantasztikus hatású. Könnyed, virágos illata nagyon kellemes, de a kedvencem az, hogy először csillogó platina színű az elixír, majd irizáló rózsaszínre vált. Tényleg olyan, mint egy varázsszer :) 
 
Harminc felett nagyon fontos, hogy megfelelő arcápolási termékeket használjunk, mivel a bőröregedés folyamata már ilyenkor elkezdődik, de látható jelei csak később mutatkoznak. Ha elhanyagoljuk a megfelelő bőrápolást, akkor sajnos később már sokkal nehezebb helyrehozni a károkat. A körültekintő arctisztítás és a hatékony arcápolók csodákra képesek, és bőrünk szépséggel és egészséges ragyogással hálálja meg a gondoskodást.
 
Puszi!
Festy
 


Hi Girls,
 
after nightfall everything is possible. At Night, under the duvet of darkness, new ideas are conceived, our dreams tell us the answers to our doubts. The body relaxes, the mind calms down and when morning comes, we feel renewed. The night is the time for renewal also for our cells. While we relax, our body focuses its efforts to repair and rejuvenate our cells, therefore, the most important time for face care is also during the night. 
 
The new serum by La Prairie, Platinum Rare Cellular Night Elixir works alongside the natural nocturnal cell renewal mechanisms, and transforms and awakens our complexion by the morning, thanks to its exceptionally efficient ingredients. As a result of scientific research and development in the field of cell therapy and audacious innovation, only one drop of Platinum Rare Cellular Night Elixir has a magical effect in transforming skin overnight. I love the enchanting, flowery scent when the elixir touches my skin, and the way the shiny glittery color turns into an iridescent pink is like it is truly a magical elixir :)
 
In our thirties, it's crucial to pay attention to skin care and use suitable and efficient products on a daily basis, because the aging of skin cells (all of our cells, in fact) has already started, however, the visible signs only show themselves after some years, when it is already too late to fix things. Thorough and conscientious face care routines can do wonders, and our skin will show gratitude for our efforts by its healthy, glowing beauty.
 
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr914164997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása